2022 június 26 vasárnap
KezdőlapÉletmódAz egyedülálló anya két gyermeket fogadott örökbe. Néhány hónap múlva sokkot kapott,...

Az egyedülálló anya két gyermeket fogadott örökbe. Néhány hónap múlva sokkot kapott, amikor rájött, hogy kik ők…

-

30 éves volt, amikor elvált, és úgy döntött, hogy teljesen megváltoztatja az életét. Ezek nem csak üres szavak voltak. Munkahelyet váltott, vett egy új házat, és úgy rendezte be, ahogy azt mindig is szerette volna. Csak a gyerekek hiányoztak. Három gyermeket fogadott örökbe, de nem számított arra, ami ez után fog történni velük.

A coloradói Katie Page mindig is tudta, hogy anya szeretne lenni, de a sors egy teljesen más forgatókönyvet írt neki. 30 éves korában elvált férjétől. Fájdalmas döntés volt, de egy új, tiszta lappal kezdett.

Munkahelyet váltott, vett egy házat. Pontosan olyat, amilyet szeretett volna. Otthonos volt az álomház, de nem tudta kitölteni azt az űrt, amit Katie érzett. Álmai otthonában nem volt gyereknevetés.

Katie vallásos, és az egyház, amelyhez tartozik, árvaházat vezet. Innen jött az ötlet, hogy fogadjon örökbe egy gyereket. A nő egy ideig habozott, de végül úgy döntött, hogy a szívét követi. Számos kisgyermek gondozója lett, akik életük első napjaiban lelki traumát éltek át. Amikor a következő fiút kihozták a kórházból, Katie tudta, mit akar csinálni.

A nő úgy döntött, örökbe fogadja a fiút. Mindössze négy napos volt, amikor az árvaházba került. A törvény szerint a gyermek vér szerinti anyjának 11 hónapja van, hogy meggondolja magát. Katie-nek azonban sikerült átmeneti gondozást kapnia a csodálatos újszülöttre. Graysonnak nevezte el, és saját fiaként szerette és nevelte. Mindenesetre hamar kiderült, hogy a vér szerinti anyának esze ágában sem volt meggondolni magát.

Csörgött a telefon

Az árvaházban dolgozó egyik ápoló megkérdezte, hogy elfogadna-e egy másik elhagyott kisgyermeket. Hannah-nak hívták, és 4 napos korában elhagyta az anyja, pontosan úgy, mint Graysont. A véletlen egybeesés hatására a nő beleegyezett, hogy még egy babát visz otthonába.

Katie furcsa dolgot vett észre

Az apró Hannah hazaérkezett. Egyenesen a kórházból hozták be a szociális dolgozók. Amikor Katie először átöltöztette, észrevette, hogy a kórházi karkötő még mindig a kis karján van. Szíve kihagyott egy ütemet, amikor látta, hogy az anyja neve megegyezik Grayson anyjával. Azt pontosan nem tudta, hogy ugyanarról a nőről van-e szó. Először csak furcsa egybeesésnek gondolta a dolgot…

Valami azt súgta neki, hogy utána kellene járni a dolognak…

Kezdte zavarni a dolog. Kérte a kórházat, hogy mutassák meg a gyermekre vonatkozó dokumentumokat. A papírok szerint az anyjuk neve más. Azonban furcsa volt, hogy mindkét újszülöttnek hasonló egészségügyi problémái voltak. Ráadásul a feljegyzésekből az is kiderült, hogy mindkét gyermek anyja tudatmódosítók rabja volt, mellyel a terhesség alatt sem állt le.

DNS-vizsgálati eredmények

Csak így lehettek biztosak. Kiderült, hogy Grayson és Hannah valójában testvére. A vér szerinti édesanyjuk hazudott a kórháznak, amikor a papírokat töltötte ki. Kate-nek sikerült megtalálni a gyerekek anyját. A nő nemhogy nem akarta visszakapni őket, de egyáltalán nem is érdekelte a sorsuk.

13 hónap elteltével a gyerekek vér szerinti anyja ismét szült

Ezúttal sem állt szándékában megtartani a babát. Page mindent megtett azért, hogy a testvérek együtt lehessenek. Sikerült! Ily módon egy másik kislány is csatlakozott a testvérekhez. Közben Katie életébe is került egy férfi, aki ugyanúgy szerette a gyerekeit, mint ő.

A férfinak volt már két gyereke az előző kapcsolatából. Így összesen öt csodálatos kisgyerek lakik Katie házában.

Az ilyen családok visszaállítják a szeretet erejébe vetett hitünket. Katie sajátjaiként szereti a gyerekeit. Párja Josh katona, Katie pedig főállású anya és blogger lett. Életüket az instagramon lehet nyomon követni.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ezek is érdekelhetnek