2022 október 2 vasárnap
KezdőlapEmberekAz egyedülálló anyuka már 6 gyermeket nevel, ám újra várandós lett. Kiderült,...

Az egyedülálló anyuka már 6 gyermeket nevel, ám újra várandós lett. Kiderült, hogy 8-as ikreket hord a szíve alatt.

-

Nadya Suleman élete egyáltalán nem egyszerű, de mégis úgy gondolja, nem lehetne boldogabb. Volt már 6 gyermeke, de még nagyobb családra vágyott. Annak ellenére, hogy már egyedülálló volt, úgy döntött, bevállal még egy kicsit. Ám egyáltalán nem számított arra, ami történt. Az orvosok közölték vele, hogy nyolcas ikreket vár.

Nadya egyke volt, ezért mindig is sok gyereket szeretett volna. Sokan teljesen bolondnak gondolták és borzasztó felelőtlennek. De idővel sikerült bebizonyítania, hogy csodálatos anyuka, és remekül gondját tudja viselni a kicsiknek.

Több egészségügyi problémája is volt, ezért természetes úton nem lehetett gyermeke. Mindegyik gyerek mesterséges megtermékenyítéssel jött világra. 1996-ban házasodtak össze férjével, mivel nem tudott teherbe esni, az orvosi beavatkozás mellett döntöttek. Megszületett az első gyermeke, de rá 5 és fél évvel később férjével megromlott a viszonya és elváltak. A lefagyasztott ivarsejteknek köszönhetően, az első kisfia után, hamarosan megszületett az első kislánya is. És így tovább, a hatodik gyermekig. A hat kicsiből, az egyik pár iker.

A beavatkozások költségei nagyon magasok voltak, így kettős műszakban dolgozik Nadya egy pszichiátriai kórházban nővérként. Az összes gyermek ugyanannak a donornak köszönhetően jöhetett világra, mégpedig a volt férjének.

Mikor 6 gyermek után újra át szerette volna élni ezt a csodálatos érzést, nem gondolta, hogy ikrei lesznek. Illetve nem szerette volna, ha a maradék 8 ivarsejt “elveszne”. Az embriók beültetése után megtudta, hogy nagyon jól sikerült a beavatkozás, tehát 8 gyermek kezdett el növekedni benne. A kicsik császármetszéssel, teljesen egészségesen születtek meg.

Összesen 14 gyermeke van ennek a csodás édesanyának. A kicsik is már 12 évesek, anyukájuk minden nap nagyon keményen dolgozik, jelenleg egy 3 szobás házban élnek. Mindent megtesz, hogy gyermekeit biztonságban fel tudja nevelni. A gyerekek otthon tanulnak, ebben is sokat segít nekik. Fontos számára az egészséges táplálkozás, ezért mindannyian vegán életmódot folytatnak. A szombat a családi napjuk, ilyenkor mindig közös programot szerveznek vagy otthon játszanak, kikapcsolódnak.

Ezek is érdekelhetnek