2022 május 18 szerda
KezdőlapCelebAz eljegyzés után újabb örömhír: Tóth Gabi kisbabát vár!

Az eljegyzés után újabb örömhír: Tóth Gabi kisbabát vár!

-

Az egykori Megasztáros és X-faktor mentorként is tevékenykedő Tóth Gabi, a minap osztotta meg a rajongóival az örömhírt, hogy szerelme Krausz Gábor megkérte a kezét. Köztudott, hogy Gabi nem igazán volt szerencsés a szerelem terén, hiszen több fiú is megfordult már nála. Ő egy igazán karakán, határozott személyiség, aki mindig tudja, hogy mit akar. Mivel ő maga is egy eléggé pörgős ember, ezért élete is pontosan ugyanilyen, amivel nem minden ember tud azonosulni.

Sokáig az X-faktor egyik versenyzőjével Trap kapitánnyal alkottak egy párt, ám a szerelem elmúlt, viszont állításuk szerint a barátságuk megmaradt. Ezek után egy ideig újra egyedül volt az énekesnő, majd újfent megtalálta a boldogságot, a séfként dolgozó Gábor oldalán.

Rengeteg helyre elutazta, többször voltak Olaszországba, Gabi különleges ételekkel ismerkedett meg és olyanokat is megkóstolt, amiről életében nem hallott. Folyamatosan posztolták az újabbnál-újabb képeket a közösségi oldalakra, majd egy nap Gabi megosztotta a hírt, hogy összeköltöznek. Hab a tortán, hogy rövid idő után a férfi úgy határozott felteszi neki a nagy kérdést, amire Gabi óriási igennel válaszolt. Egy hatalmas fekete köves gyűrűt húzott a férfi az ujjára.

De ez még nem minden. Nemrég Gabi újabb örömhírt osztott meg a rajongóival, sőt az egész világgal. Az énekesnő arról számolt be, hogy az utóbbi időben többször volt rosszul, aminek most utána is járt és kiderült, hogy egy kisbabát hord a szíve alatt. Ez azért akkora örömhír, mert Gabinak régebben azt mondták az orvosok, hogy nem sok esély van arra, hogy teherbe essen. De Isten meghallgatta az imáit és végre megajándékozta őt és szerelmét.

A következőket írta posztjában:

“Nem is tudom, hol kezdjem…
Talán ott, hogy mostanában nem éreztem magam jól, mégis egy megmagyarázhatatlan nyugalom árasztotta el a lelkem, az a fajta nyugalom, amit egy nő csak akkor érez, amikor egy kicsi lélek kezd el fejlődni benne. Pár nappal azután, hogy Krausz Gábor eljegyzett, kiderült, hogy a rosszulléteket a várandósság okozza, így az émelygésből hatalmas boldogság lett.

Az elmúlt 15 évben abban a hitben éltem, hogy velem ez az Isteni csoda nem történhet meg, hiszen az orvosok nem kecsegtettek sok jóval, most mégis győzött a szeretet, kegyelmet kaptunk, imáimat meghallgatták.
Még nagyon kicsi a pocakomban a gyermekem, nagyon nehéz így beszélni erről, de úgy éreztem, meg kell előzzek minden rosszindulatot, pletykát, szóbeszédet, sajtómegjelenést.
Szerettem volna, ha tőlem tudjátok meg, hogy egy picike élet cseperedik a szívem alatt. ♥️
Most nyugalomra van szükségem. Vigyáznom kell magamra és a kicsire.
Szülők leszünk. Feladtam a reményt, hogy ez valaha megtörténik, de új szerepre hívott minket a sors, amiért végtelenül hálásak vagyunk és amit nagyon meg kell becsülnünk, mert tényleg csoda, hogy lehetőséget kaptunk rá. Éppen ezért most egy darabig nem tudok színpadra lépni. Fokozottan figyelnem kell, pihenni sokat és nyugalomban élni. Megkérem a megrendelők megértését, hogy nekünk ez most a legfontosabb és ígérem, hogy a jövőben csodaszép koncertekkel térek vissza azokra a helyekre, ahova most nem tudok elmenni. Kérem a közönséget arra, hogy próbáljon meg szeretettel gondolni ránk. Most nem fér bele az életünkbe a rossz, csak a szívből jövő jó, a drukk, hogy maradjon velünk ez a kis élet.
Boldogok vagyunk, hogy megoszthattuk veletek az örömünket és ti szeretettel álltok majd hozzánk…

Köszönjük”

Sok Boldogságot Kívánunk a párnak, reméljük, hogy erős és egészséges gyermeket fog a világra hozni!

Ezek is érdekelhetnek