2022 június 30 csütörtök
KezdőlapEgészségAz elszabadult BMW-t puszta kézzel próbálta megállítani egy férfi

Az elszabadult BMW-t puszta kézzel próbálta megállítani egy férfi

-

Ha veszünk egy szép autót, akkor igyekszünk vigyázni rá. Legalábbis a legtöbb ember. Kétféle embertípus létezik ilyen téren. Van, aki imádja az autóját és megtesz érte mindent. Folyamatosan szervizeli, mossa, takarítja. Megbecsüli az értékét. Az ilyen emberektől szívesen vesz át valaki egy autót. A másik fajta ember úgy van vele, hogy “az autó van értem”. Ők munkaeszközként tekintenek rá. Vigyen el ide meg oda és kész. Ti melyik típushoz tartoztok?

Nemrég felkerült az internetre egy videó, ahol egy férfi egy gyönyörű kék BMW-vel próbál beparkolni, de az autó egyszer csak elkezd gurulni hátrafelé. A férfi mögé áll és a testével próbálja megakadályozni, hogy tovább csússzon. Természetesen nem sikerül neki, de csodával határos módon a kocsi a lépcsőszegélyen megfeneklik, így a komolyabb balesetet sikerül megúszni.

Íme a videó:

Az autó egy BMW M6 Coupé. Saját tömege közel két tonna. Esélye sem lett volna puszta kézzel megállítani.

Legjobb tudomásunk szerint nem történt nagyobb baj és a férfi jól van, de komolyabb baleset is történhetett volna. Ne felejtsük el az egyik híres ifjú színész esetét.

Anton Yelchin egy fiatal színész volt. A Star Trek című filmekben is szerepelt. Karrierje épp felfelé ívelt, amikor egy nagyon hasonló balesetben elhunyt. A férfi valamiért kiszállt az autójából és az üresben hagyott kéttonnás Jeep legurult Antont nekinyomva a postaládának.

A 27 éves színész belehalt a sérüléseibe. Máig nem értik, hogy miért történhetett az eset. Miért szállt ki és miért hagyta üresbe az autót. Gondolhatta volna, hogy a lejtőn legurul majd. Végzetes hibát vétett.

Mindig legyünk nagyon körültekintőek.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ezek is érdekelhetnek