2022 november 28 hétfő
KezdőlapEgészségAz emberek szörnynek nevezték a ritka bőrbetegségben szenvedő nőt. Egy profi sminkes...

Az emberek szörnynek nevezték a ritka bőrbetegségben szenvedő nőt. Egy profi sminkes megváltoztatta az életét

-

Sok szó esik arról, hogy az ember belső értékei számítanak és nem a külső. A valóságban azonban egészen más a helyzet. A külső megjelenésnek és a vele való törődésnek nem hiúságból vagy “öntúlérzékenységből” kell fakadnia, hanem a józan észből. Elvégre elsőre ez alapján ítélnek meg minket. Sőt! Az ízléses és csinos embereknek sokkal könnyebb dolguk lehet az életbe. Nem?

A betegség megváltoztatta az életét


A megjelenés fontosságát a mindennapi életben jól ismeri Assya, aki kóros bőrhólyagosodásban szenved. Ez egy genetikai betegség, amely mechanikai sérülések következtében hólyagok kialakulásához vezet a bőrön.

Mit jelent ez?

Már a legkisebb érintés is látható anyajegyeket okoz a testén, melyhez elviselhetetlen fájdalom is járul. Assyának nincs szempillája, haja és szemöldöke. Ezek miatt a megjelenése jelentősen eltér az egészséges emberekétől.

Ujjal mutogatnak rá és gúnyolódnak rajta…

Egy apró mosoly…

Amikor Sadaf Wassan profi sminkes meghallotta Assya betegségét, úgy döntött, elhívja magához és egy díjmentes, látványos átalakulásnak veti alá. Bár tisztában volt vele, hogy az átalakulás nem lesz tartós, hitte, hogy legalább egyetlen pillanatra mosolyt csal ügyfele arcára. Így a végén szépnek és egészségesnek érezheti magát a nő.

Alább egy videón látható az átalakulás. A felvételre rengeteg pozitív, bátorító komment érkezett.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!


Ezek is érdekelhetnek