Világunk.hu
2023 december 7 csütörtök
Világunk.hu
KezdőlapEmberekAz ilyen férfiak jobban szeretik a "szürke egereket". Ők inkább igazi társra...

Az ilyen férfiak jobban szeretik a „szürke egereket”. Ők inkább igazi társra vágynak, mintsem bombanőre

-

Számít a csillagjegy, ha találkozunk egy potenciális partnerrel? Egyesek szerint az állatöv egyezése egy fontos kulcskérdés. Például ezek a férfiak jobban szeretik a „szürke egereket”, akik nyugodt személyiségek, konfliktusmentesek, visszahúzódók. Pont erre van szükségük.

Szereted felkelteni a figyelmet, sokat beszélgetni, színes ruhákba öltözni? Valószínűleg ezeknek a férfiaknak a figyelmét nem Te fogod felkelteni.

kep 2022 07 22 085738984

Ezeknek a csillagjegyeknek a képviselői ritkán randevúznak népszerű nőkkel. Nem szeretik, ha párjukra felfigyelnek a férfiak mert az magabiztos és szexi. Jobban szeretik, ha egy nő van mellettük, aki minden szabadidejét nekik szenteli, és teljes mértékben aláveti magát a férfinak.

kep 2022 07 22 085729544

BAK

Eme csillagjegyhez tartozó férfi komolyan veszi a kapcsolatot. Már az első randevú alkalmával azon töpreng, vajon egy nőben megvannak-e az „ideális partner” tulajdonságai – olyan, akivel élete hátralévő részét leélheti. Ezért a Bak inkább elutasítja a kacérságot, és „fittyet hány a népszerűségre”. Egy nőben elsősorban békét és körültekintést fog keresni. A Bak partnerének ambiciózusnak, felelősségteljesnek kell lennie és az életcélokra kell összpontosítania.

kep 2022 07 22 090130704

KOS

Mivel szeret parancsolgatni, nem tud sokáig maradni olyan nő mellett, aki uralni akarja őt. A Kos makacs, és szereti a saját akaratát érvényesíteni. Amikor a partner elégedetlenséget mutat, annak meglesz a visszhangja, ugyanis a kos hamar ingerültté válik. De a megfelelő nő mellett a Kos gyorsan gondoskodó és ragaszkodó lehet.

kep 2022 07 22 090141353

SZŰZ

A férfi ebből a csillagjegyből hagyományőrző. Ezért egy nőnek, aki mellette foglal helyet, hasonlóan kell gondolkodnia, és azonos értékekrenddel kell rendelkeznie. Arról álmodozol, hogy hagyományos családot alapítson, gyorsan anyává váljon és a gyermeknevelésre koncentráljon? Az állatövi szűz a megfelelő partner lesz számodra. De légy óvatos, mert a Szűz jegyében álló férfi hajlamos a túlzásokra, és szereti, ha kedvese egy engedelmes háziasszony szerepét tölti be.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!