2022 június 25 szombat
KezdőlapCelebAz influenszer olyan fotókat tett közzé, amik túlmennek minden határon! Az internet...

Az influenszer olyan fotókat tett közzé, amik túlmennek minden határon! Az internet népe szerint felháborító, amit művelt.

-

Manapság a hírességek mindent megtesznek azért, hogy népszerűek legyenek. Az jó nekik, ha róla beszélnek, de igazából teljesen mindegy, hogy milyen kontextusban. Lehet az jó is, rossz is. A lényeg, hogy téma legyen. Na most egy olyan emberrel kapcsolatban, aki valamit letett az asztalra -legyen az Oscar-díjas színész, vagy Grammy-díjas előadó- elnézőbbek vagyunk. A gond, hogy manapság mindenki vágyik arra a 15 perc hírnévre. Sokan nem jól fognak a dologhoz.

Egy amerikai nőt gyakorlatilag “szemétládának” és “gusztustalannak” minősítettek, miután több szelfit is posztolt magáról egy nyitott koporsó előtt. Ráadásul a saját apja temetésén.

Fantasztikusan áll rajta a fekete mini ruha, mély dekoltázzsal. Tény, hogy jól öltözött, de egyáltalán nem egy ilyen alkalomhoz. Pózolt, mosolygott az apja koporsója előtt.

Sokan felhívták a figyelmét arra, hogy mind az öltözéke, mind a pózok nagyon tiszteletlenek voltak az alkalomhoz mérten.

Édesapja veterán katona volt. Az internetezők nagyon kiakadtak. Egyesek rendkívül erős kommenteket írtak a képeihez. “Ez a sz** még a saját apját sem tudja tisztelni, aki a hazájáért harcolt. Ez a nő nem csak egy szemétláda, de még szégyenletes is.”

Egy másik hozzászólás így szólt: “Értem én, hogy valaki a népszerűségre vágyik, de ennyire mélyre nem lehet süllyedni. Mindennek van határa. Egyetlen normális ember sem poénkodik ilyesmivel.”

“Ez egy szenvedélybeteg. Miért kell hülyét csinálnia magából? Egy igazi dopaminfüggő!”

Persze, van úgy, hogy az ember nincs jóba a szüleivel, de ilyet akkor sem csinálunk. Ráadásul a képeket még olyan hasthtagekkel látta el, ami azt tükrözi, hogy hiányzik neki az apja.

A lány azzal védekezett, hogy mindenki a saját módján gyászol. Szerinte ő csak úgy akart csinálni, mintha az apja még mindig vele lenne és együtt pózolnának. Fura…

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ezek is érdekelhetnek