2022 május 22 vasárnap
KezdőlapEmberekAz internet hősnője lett a síró kisfiút vigasztaló buszsofőrnő

Az internet hősnője lett a síró kisfiút vigasztaló buszsofőrnő

-

A négyéves kisgyerek felszállt buszra, mely az óvodába vitte, de ekkor sírva fakadt, így a busz vezetője megpróbálta felvidítani a kicsit.

Az amerikai Wisconsin államban lévő Augusta városában a buszsofőrnő kedvességével és segítőkészségével a internet hősnőjévé lépett elő.

Isabel Lane egy iskolabusz sofőrje volt, amikor észre vette, hogy a mögötte lévő ülésen egy kisfiú keservesen sírni kezdett. Ez volt a gyermek első napja az iskolára felkészítő óvodában, de láthatóan egyáltalán nem akart részt venni rajta.

A kisfiút Axelnek hívták, aki kezdetben nagyon várta az első napot az óvodában, de amikor felszállt a buszra megijedt, szorongani kezdett, és ettől sírva fakadt. Isabel megsajnálta őt és megpróbálta jobb kedvre deríteni a gyermeket.

“Úgy tűnt, hogy közel enged magához, amikor azt mondtam neki, hogy ‘kishaver, meg tudod csinálni, élvezni fogod'”- mondta később Isabel.

Megfogta Axel kezét, hogy ezzel egy kis lelket öntsön belé és megvigasztalja őt. A sírást ugyan nem hagyta abba, de látszott rajta, hogy hálás a támogatásért.

“Imádom, hogy vannak olyan emberek a környezetemben, akiknek jó szíve van, és Izzy is ilyen”- mondta Amy Johnson, Axel édesanyja.

A megható pillanatot meg is örökítette, amit közösségi oldalán meg is osztott, és amely azóta bejárta az internetet. Nagyon sokan dicsérték és köszönték meg a buszsofőrnő kedvességét, aki viszont “semmiségnek” tartja ezt. “Nem hiszem, hogy ez egy nagy dolog lett volna, csak úgy éreztem, hogy tennem kell valamit” – mondta a busz vezetője.

Akkor még nem úgy tűnt, hogy segíteni tudott a kisfiúnak megnyugodni, de másnap Axel már mosolyogva szállt fel a buszra, és egészen az iskoláig beszélgetett Izzyvel. A kedves buszsofőr hölgy azóta mindenkit arra buzdít, hogy ha tud, segítsen másokon még akkor is, ha nem ismeri az illetőt.

“Ha látsz valakit, aki rosszul érzi magát, csinálj valamit, akár csak annyit, hogy nyújts oda neki a kezedet, ezzel biztosítva arról, hogy ott vagy neki. Nem is kell mondanod semmit, csak éreztesd vele a törődésedet. Már ez az apróság is feldobhatja valakinek a napját.”

Ezek is érdekelhetnek