2022 július 2 szombat
KezdőlapDivatAz iskolában kinevették, hogy csúnya. A plasztikai műtétek óta mindenki megőrül érte.

Az iskolában kinevették, hogy csúnya. A plasztikai műtétek óta mindenki megőrül érte.

-

A szépség relatív. Mindenkinek mást jelent. Abban egyetérthetünk, hogy az emberek többsége nincs megelégedve magával. Van, aki csak apróságokat változtatna magán, de olyan is van, aki szívesen cserélne testet valaki mással. Kérdés, hogy akarunk-e rajta változtatni. Meg, hogy mit jelent változtatni. Egy kis orrplasztika beleférhet. Nem veszélyes, de vannak olyanok, akik az egész testüket átszabatták egy plasztikai sebésszel. Gondoljunk csak Donatella Versace-ra. Intő példa ugye?!

Nézzünk most meg egy svájci fiatalt.

Celine Centino számára a sulis évek felértek egy kínzással. Mindenért csúfolták. Egy tipikus szürke egér volt. Fogszabályzó, lapos mellkas, lapos fenék. A zaklatások hatására egyre inkább összetört. Azonban egyik nap úgy érezte, hogy ideje változtatni mindezen. Elköltött 15 millió forintnyi összeget a kisebb-nagyobb beavatkozásokra.

Az internetezőket gyakorlatilag sokkolta a lány átalakulása. Az iskolai évek rendkívül rossz hatással voltak rá pszichésen. Számtalanszor megkapta a “csúnya vagy”, “rondaság”, “csúf deszka” stb. gúnyneveket. Ő viszont szerette volna jól érezni magát és azt mondani magának, hogy “gyönyörű vagyok”. Elkezdett több műszakban is dolgozni és minden létező fillért félretett.

Sokéves megtakarítás után a lány habozás nélkül vágott bele a plasztikai műtétek egész sorába. A kebleit háromszorosára növelte. Volt orrplasztika, átszabták az arccsontját és az állát is. Állítása szerint megérte a ráfordított összeg, mert most végre elégedett a külsejével.

😘

Közzétette: Céline Centino – 2018. január 6., szombat

Egy interjúban azt mesélte, hogy “Boldog voltam, de nem éreztem jól magam a bőrömben. Sokan elítéltek azért mert csúnya voltam és ez folyton megtörte a lelkemet. Újra boldog akartam lenni, ezért új emberré kellett válnom.

Perfect Illusion

Közzétette: Céline Centino – 2017. április 30., vasárnap

A lány azóta internetes sztárrá és modellé vált. Az instragramját több mint 400.000 ember követi. Celine rendkívül örül ennek és hálát ad a plasztikai sebészek munkájának, hogy jobbá tették az életét. Az első mellnagyobbítás után érezte először, hogy kezd tetszeni magának.

Hey baby 💋

Közzétette: Céline Centino – 2018. június 6., szerda

Mindig is nagy melleket akartam. A természetes méretem gyakorlatilag nulla volt, így nem lehetett jó alakom sem. Most olyan testben élhetek, amilyet mindig is akartam. Elértem azt az életet, amire vágytam. Ettől lettem igazán erős. Már nem tudnak megbántani. Nem is érdekel, mit gondolnak mások. Csak az számít, amit én érzek belül.” -állítja a nő.

…me baby one more time😏 Instagram 🔥 ccentino Snapchat 🤠 mrscentino

Közzétette: Céline Centino – 2018. szeptember 9., vasárnap

Egyesek szerint Celine továbbra is csúnya. Szerintük túl “mű” lett és csak elrontották a műtétek. Egy műanyag babának tűnik. Az élete minden időszakában vannak és lesznek kritikusai, de már nem foglalkozik velük.

Közzétette: Céline Centino – 2020. április 15., szerda

“Az emberek egy részét zavarja az átalakulásom. Vannak, akik szerint jól nézek ki, míg mások szerint túl mű lettem. A pozitív kritikák többségben vannak, és ez nekem elég. A pasik nagy része megőrül értem. Jó érzés a testemben lenni. Ez a metamorfózis nagyon pozitív volt a számomra.” – meséli Celine.

I waiting for your 🍭😛 INSTAGRAM 🔥 CCENTINO

Közzétette: Céline Centino – 2018. november 26., hétfő

1.

👽

Közzétette: Céline Centino – 2018. március 11., vasárnap

2.

Közzétette: Céline Centino – 2018. március 15., csütörtök

3.

🔥👸🏻

Közzétette: Céline Centino – 2018. április 7., szombat

4.

Instagram 💥 ccentino Snapchat 👻 mrscentino

Közzétette: Céline Centino – 2018. augusztus 30., csütörtök

5.

😏😁

Közzétette: Céline Centino – 2018. szeptember 3., hétfő

Ti mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben.

Ezek is érdekelhetnek