2022 október 3 hétfő
KezdőlapNagyvilágAz orosz elnök halálos beteg?! Nem lehet gyógyítani, csak elkülöníteni...

Az orosz elnök halálos beteg?! Nem lehet gyógyítani, csak elkülöníteni…

-

Vlagyimir Putyin súlyosan beteg? Ezt mondja a Belügyminisztérium egyik orvosa. Sőt hozzáteszi, hogy Oroszország elnökének betegségei már nem kezelhetők. Mi a baj a mai világ leggyűlöltebb emberével?

Putyin ezért indított háborút Ukrajnában?

Az orosz elnök kétségtelenül meglepte és megrémítette a világot. Az emberek finoman szólva is a halálba kívánják. Sőt! Még vérdíjat is tűztek ki a fejére. Vannak, akik nyilvánosan Putyin meggyilkolására szólítják fel a népet.

Sokat hallani az orosz elnök betegségeiről is. Egyesek szerint rákos, míg mások Parkinson-kórra tippelnek.

Ma már egyre több embernek nincs kétsége afelől, hogy Vlagyimir Putyin mentális zavarokkal küzd . Az elmebetegeket persze nem szabad megbélyegezni, de az orosz diktátor esetében egyértelmű, hogy veszélyt jelent másokra.

Egy lengyel orvos, Jacek Koprowicz úgy véli, hogy az orosz elnök nagyon súlyos paranoiában szenved. Meg van győződve arról, hogy minden oldalról halálos fenyegetés vár rá. Ezért ezzel a képzeletbeli veszéllyel küzd.

“Egyértelműen paranoiás. Rossz képet alkot a világról a fejében és lehetséges veszélyeket képzel be. “

“Egy ilyen embert nem lehet kezelni…”

“Ez a személy, rendkívül elembertelenedett. Ez egy olyan személy, akit már nem is lehet kezelni. Ez egy olyan személy, akit csak elkülöníteni lehet…”

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ezek is érdekelhetnek