2022 október 3 hétfő
KezdőlapEgészségAz orosz katona mérgeket fecskendezett a bicepszébe, hogy nagyobb legyen. Most amputálni...

Az orosz katona mérgeket fecskendezett a bicepszébe, hogy nagyobb legyen. Most amputálni kell a karjait

-

Egy orosz fiatalember úgy döntött, hogy ő lesz az “élő Popeye” és mindenféle szörnyű dolgot – köztük többféle mérgező anyagot is – befecskendezett a bicepszébe. Végül súlyos mellékhatások jelentkeztek nála, ezért több műtéten is átesett. Vélhetőleg amputálni kell a karját…vagy belehal.

Mérget fecskendezett a bicepszébe

Kirill Tereszin Pjatigorszkból (egy dél-oroszországi város) egy volt katona, aki miután visszatért a hadseregből, úgy döntött, hogy Popeye-jé, a képregényhőssé válik. Végül az orosznak hatalmas bicepszei lettek, amire nagyon büszke is volt. Aztán kitalálta, hogy ketrecharcos lesz, de a hatalmas bicepsz ezen nem segített Riválisa Oleg Mongol internetes blogger volt. Az “orosz Popeyet” három perc alatt rommá verték. Kirill azóta az Instagram híressége lett.

Hogyan növelte Kirill a bicepszét?

Kiderült, hogy nem az edzésnek köszönheti őket. Miután visszatért a hadseregből, syntholt kezdett fecskendezni az izmaiba. Mérgező olaj, amely néhány napon belül kifejti hatását, de rendkívül veszélyes az egészségre. Az eljárás több évig tartott, és izmaiban 6 litert nyomott bele összesen.

A végén, az orosz már vazelint is magába nyomott…

Növekvő egészségügyi problémák

Az egészségügyi problémák 2019-ben kezdődtek. Az orosz fájdalmat kezdett érezni a kezeiben, és végül úgy döntött, hogy orvoshoz fordul. A szakemberek nem akarták elhinni, amit láttak. A férfit azonnal meg kellett műteni. A kezeiből el kellett távolítani a vazelint és a többi szörnyű, mérgező anyagot. Nem sok híja volt, hogy amputálni kelljen.

“Azért gyulladt be, mert túl nagy adagot nyomtam be magamba. Ha fokozatosan csináltam volna, akkor semmi baj nem történik.”

Kirill nem akarta a műtétet. Nem akarta, hogy kisebbek legyenek a karjai. Végül egy ismerőse vette rá a dologra.

Az orosz az utolsó pillanatig várt. A szervezetében már kialakult egy fertőzés. A vazelin megkeményedett és néhány szövet is elhalt. Nem az amputáció, hanem a halála volt a küszöbön.

“20 évesen a saját hülyeségem miatt csináltam az egészet. Nem gondoltam a következményekre.”

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ezek is érdekelhetnek