2022 december 9 péntek
KezdőlapTech & TudományAz orvos arca elfehéredett, amikor meglátta az ultrahangfelvételt. Még soha nem látott...

Az orvos arca elfehéredett, amikor meglátta az ultrahangfelvételt. Még soha nem látott ehhez hasonlót

-

Amikor az ukrajnai odesszai Okszana Kobletskaya megtudta, hogy terhes, férjével együtt nagyon örültek a hírnek. A 36 éves nőnek és férjének, Szergejnek már volt egy 3 éves lánya, de mindketten szerettek volna egy második gyermeket…

A pár nem szándékozott nagy családot alapítani, de két gyermek ideális lenne. Pénzügyileg is nagyjából ennyit engedhettek meg maguknak. Terhességének korai szakaszában azonban a nő rájött, hogy több babát is vár.

A házaspárt teljesen meglepte ez a hír. Egyikük családjában sem fordult elő ikerterhesség, és ők is meg voltak róla győződve, hogy számukra is esélytelen.

Az igazi meglepetés csak ezután jött!

Oksana rutin ultrahangvizsgálaton esett át. Az orvos arca teljesen elfehéredett, amikor meglátta a felvételt. Ekkorra az anyuka is aggódott már, hogy valami nem stimmel a babájával. Az orvos sokkját azonban más okozta!

Az orvos közölte Oksanával, hogy… öt magzatot lát, de lehet, hogy hatot, ugyanis nehéz még megmondani. Ez egy rendkívül ritka eset! 55 millió terhességből egyszer fordul elő. Oksanát ledöbbentette a hír, a kórház személyzete pedig rendkívül izgatottá vált.

Oksana nagyon megijedt. Teljesen megrémült attól, hogy miként birkózik majd meg ennyi gyermek ellátásával.

Oksana a 30. héten kezdett szülni. A kórházban 8 orvos várt rá, és nagyon óvatosak voltak. Az asszony három fiút és két lányt szült. A kicsik egészségesek voltak, Oksana pedig ledöbbenve, elfáradva de végül boldogan hagyta el a kórházat.

A kicsik azonnal Ukrajna sztárjai lettek! Ez volt az első ilyen eset az ország történetében. Az emberek örültek, Oksanának és Szergejnek azonban kemény kihívás volt.

Az ötösikrek mára öt hónaposak. A házaspár több támogatást is kapott, amelynek köszönhetően nagyobb lakásba költözhettek.

A házaspár boldog és örül annak, hogy egy ilyen csodában lehetett részük. A gyerekek nevelése még mindig komoly kihívás a számukra, de nap mint nap megköszönik a sors ajándékát!

Erőt és türelmet kívánunk, amire hat gyermekes házaspárnak kétségtelenül szüksége lesz.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ezek is érdekelhetnek