2023 május 29 hétfő
KezdőlapEgészségAz orvosok azt mondták, hogy gyomorrontás. Nem sokkal ezután az 5 éves...

Az orvosok azt mondták, hogy gyomorrontás. Nem sokkal ezután az 5 éves kisgyermek meghalt…

-

Öt éves volt, amikor panaszkodni kezdett, hogy nem érzi jól magát. A szülők nem gyanították, hogy milyen szörnyű betegség lehet a háttérben.

2009-ben egy Charlie nevű kisfiú panaszkodott, hogy nem érzi jól magát. A fiú folyamatosan hányt, ezért az aggódó szülei bevitték az ügyeletre. Ott egyszerű ételmérgezést diagnosztizáltak, és hazaküldték.

kep 2023 03 27 183913484
Az orvosok azt mondták, hogy gyomorrontás. Nem sokkal ezután az 5 éves kisgyermek meghalt...

Charlie sírt a fájdalomtól, és a következő hetekben állapota romlott. Az ötévesnél súlyos szemfájdalmak jelentkeztek, a hányás pedig gyakorlatilag megállás nélkül folytatódott. A szem- és vérvizsgálat nem mutatott eltérést.

Pusztító diagnózis

Az aggódó szülők nem tudták, mit tegyenek. Karen, Charlie anyja ragaszkodni kezdett az agyvizsgálathoz és a biopsziához. Valami biztosan okozta a fiú betegségeit, és a nő elhatározta, hogy megtalálja az okot és a megoldást a helyzetre.

A vizsgálatok tragikus diagnózishoz vezettek. A gyerekről kiderült, hogy négyes fokozatú fokozatú glioblasztómája van, a legagresszívabb és legrosszindulatúbb agydaganat. Az orvosok összetévesztették a rák tüneteit ételmérgezéssel.

kep 2023 03 27 184401195
Az orvosok azt mondták, hogy gyomorrontás. Nem sokkal ezután az 5 éves kisgyermek meghalt...

A fiú szülei dühösek voltak az orvosokra a mulasztás miatt.

A kezelést azonnal megkezdték. Charlie műtéten, sugárkezelésen és kemoterápián esett át. Az orvosok erőfeszítései azonban hatástalannak bizonyultak. A fiú mindössze nyolc hónappal később meghalt. A szülei a végsőkig küzdöttek, hogy megtalálják a gyógymódot.

A fiú soha nem panaszkodott, hanem többször is megkérdezte a szüleit, hogy „miért velem történik mindez, anya?”, ami összetörte a szülei szívét. 

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Via

Ezek is érdekelhetnek