2022 november 27 vasárnap
KezdőlapEgészségAz orvosok azt mondták neki, hogy meg fog halni, de leadott 75...

Az orvosok azt mondták neki, hogy meg fog halni, de leadott 75 kilót és megváltoztatta az életét

-

Sok ember van, aki szeretne változtatni magán. Sőt! Egyes statisztikák szerint az emberek 75%-a nincs megelégedve magával. Aki szőke, az barna lenne. Kisebb pocak, nagyobb keblek, hosszabb combok, piszébb orr stb. Mindig van valami, amin változtatnánk. Azt gondolnánk, hogy csak a nők szeretnének alakítani magukon valamit, pedig a férfiak ugyanúgy elgondolkoznak azon, hogy esetleg kés alá feküdjenek. Az életünk megváltoztatása nem csak egy jó plasztikai sebészen múlhat. A legnépszerűbb probléma a túlsúly. Az ember rengeteget tehet azért, hogy ne hízzon el. Egy kis diéta, egy kis mozgás. Nem elhízni sokkal könnyebb, mint túlsúlyból lefogyni.

Mai cikkünk hőse Kaylee Bonnett. Egész életében súlyproblémákkal küzdött. Volt olyan időszak, amikor közel 220 kilót nyomott, ami rettenetesen sok. 5 évvel ezelőtt egy orvosi vizsgálaton nem tudták lemérni, mert az ottani mérleg kiakadt. Gyerekként és felnőttként is folyamatosan cikizték és csúfolták a termete miatt. Többször is nyilvánosan megalázták. Persze próbált nem tudomást venni a dologról, de ez nem olyan egyszerű. Mire elérte a középiskolát már 130 kilogramm volt a súlya. Az élet egy állandó küzdelem volt a számára.

Már olyan alapvető dolgok is problémát jelentettek a számára, hogy leülni egy székre, vagy eljutni A-ból B-be gyalog. Egy kisebb táv is rendesen megizzasztotta.

Úgy véli, hogy a túlsúlyát a rengeteg stressz okozta, ugyanis már fiatalon rájött, hogy a saját neméhez vonzódik, de nem tudta a szülei miként fognak ehhez viszonyulni. Rengeteget gyötrődött.

A húszas éveiben járt, amikor az orvosok felhívták a figyelmét arra, hogy ha nem fogy le, akkor hamarosan szívroham lesz a veszte, vagy szélütés. A cukorbetegség már így is kialakulófélben volt, a magas vérnyomásról nem is beszélve.

Nem volt mit tenni, kénytelen volt változtatni az életén. 200 kilósan kizárt, hogy boldog legyen. A gyermekáldás pedig esélytelen. Muszáj volt kezdenie valamit az életével. Úgy döntött, hogy befekszik egy gyomor bypass műtétre, de még ehhez is le kellett adnia 34 kilót, hogy az orvosok elvégezzék a beavatkozást.

A műtét után összesen 75 kilótól szabadult meg. Azóta már van egy kislánya és idén ikerfiúkat várnak a párjával.

Azóta keményen edz és teljesen megváltozott az élete. Rendkívül boldog a párjával és a kislányukkal.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ezek is érdekelhetnek