2022 július 3 vasárnap
KezdőlapEmberekAz orvosok folyamatosan törölték az időpontját - Videóbeszélgetés után derült ki, hogy...

Az orvosok folyamatosan törölték az időpontját – Videóbeszélgetés után derült ki, hogy 1% esélye van a túlélésre

-

Sokan azt gondolják, hogy ameddig az ember fiatal nem alakulhat ki nála súlyos betegség mely veszélyeztetné az életét. Sajnos azonban az élet nem válogat, és ugyanúgy kialakulnak gyógyíthatatlan betegségek fiataloknál, ahogy időseknél. Minden ember elhalálozása komoly traumát és gyászt jelent egy család számára, de nincs fájdalmasabb, mikor egy szülőnek kell eltemetnie gyermekét. De ugyanennyire fájdalmas, mikor egy gyerek túlságosan fiatalon veszti el a szüleit.

Cikkünk főszereplője egy fiatal édesanya, akinek 1% esélyt adtak arra, hogy túléli a veszélyes és súlyos betegségét. A 23 éves Kimberley Ecclesnek több fontos orvosi vizsgálatra is el kellett volna mennie, ám a koronavírus, illetve a kórházakban kialakult problémák miatt nem tudott rájuk elmenni. Nem azért mert nem akart, hanem az orvosai sorra mondták le az időpontjait.

Nagy nehézségek árán az édesanyának sikerült felvennie a kapcsolatot egy szakemberrel. Mivel nem tudtak személyesen találkozni, ezért online felületen, videóhíváson keresztül beszéltek. Miután az orvos megnézte és meghallgatta őt, felállított egy diagnózist, mely a lehető legrosszabb véget jósolta meg Kimberley számára. Az orvos szerint a nőnek rákos volt az arca és olyannyira előrehaladott az állapota, hogy már csak 6 hónapja van hátra.

Eme szavak úgy hatottak rá, mintha áramütést kapott volna. Képtelen volt elhinni, amit az orvos mondott. Döbbenten nézett maga elé, miközben ízlelte a szavakat, melyeket orvosa mondott. Ám nem ez volt az egyetlen problémája. A diagnózis felállítása során 7 éves lánya épp abban a szobában tartózkodott, így kristálytisztán hallotta, amint az orvos közli anyjával, hogy halálos beteg.

A probléma akkor kezdődött, mikor Kimberley egy fura csomót fedezett fel a szájában. Szerette volna megnézetni mi lehet, de az orvosai mindig elhalasztották vagy épp lemondták az időpontjait. Ezzel párhuzamosan a szájában lévő csomó folyamatosan nőtt és egy idő után fájdalmassá vált.

Kiderült, hogy a járvány miatti intézkedések és késések miatt a 23 éves nő szájában agresszívan kezdett terjedni a rák. Óriási esélye volt, hogy bármelyik szerve lebetegedjen.

“A szívem összetört – csak 23 éves vagyok, és van egy gyönyörű lányom, akinek szüksége van rám. De 1% esélyt kaptam a túlélésre, és azt mondták, hogy körülbelül hat hónapom van.” – mondta az összetört Kimberley.

Kimberley, aki lánya édesapjával a 24 éves Darren Aldreddel még mindig együtt van mindent megtesz, hogy harcoljon szerelme életéért. Támogatta őt a kemoterápiás kezelések során, melynek következménye az volt, hogy ugyan elvesztette hosszú, szőke haját, de a ráktól nem tudott megszabadulni.

Az orvosok azt tanácsolták neki, hogy próbálja meg élete utolsó hónapjait maximálisan kihasználni. Legyen sokat a családjával, vagy teljesítse utolsó kívánságait. A 23 éves édesanyának azonban esze ágában sincs ezt elfogadni és megalkudni, hogy ennyi volt az élete.

“Nem a tennivalók listáját akarom írni, hanem azt nézni, hogyan nő fel a lányom. Szeretnék feleségül menni álmaim férfijához és egészségesen élni. Sok óra, nap és hét kutatás után alternatív gyógymódokat találtam az Egyesült Államokban.”

Ezek a gyógymódok abból álltak, hogy 12 órás műtéteken kellett részt vennie, hogy eltávolítsák a daganatot az arca bal feléből és alsó állkapcsából. A sebészek azt remélik, hogy csonttal és szövetekkel újjáépíthetik az arcát.

A fiatal édesanya jelenleg is pénzt gyűjt, hogy az Államokba utazhasson és szakértői kezelésen vehessen részt.

“Ez egy esély. Mivel a daganatom szöveti, nincs garancia arra, hogy egy műtéttel el tudják távolítani az egészet, de ez a legnagyobb esélyem, ezért meg kell próbálnom.”

Kitartást kívánunk!

Ezek is érdekelhetnek