2022 december 8 csütörtök
KezdőlapEgészségAz orvosok megtiltották neki, hogy szüljön, de nem érdekelte. 62 évesen gyönyörű...

Az orvosok megtiltották neki, hogy szüljön, de nem érdekelte. 62 évesen gyönyörű kislánynak adott életet

-

A gyermekvállalás egy tudatos döntés. Legalábbis a jobbik esetben. Egy szerelmes pár életének legfontosabb mozzanata, amikor egy új tag érkezik a családba. Ezzel kapcsolatban vannak bizonyos normák. Sajnos manapság már nem “divat” 20-25 év környékén teherbe esni. Tolódik mindez. Emellé még társulhat az is, hogy alapvetően 40 felett már nem sokan mernek bevállalni egy picit. Egyrészt egészségügyi szempontból is kockázatosabb, másrészről pedig gondoljunk csak bele, hogy ha 40 évesen adunk életet valakinek, akkor már az unokáinkat nem valószínű, hogy megérjük. Szóval ezek mind közrejátszanak abban, hogy egyre kevesebb gyermek születik.

Persze vannak extrém esetek. Néha előfordul, hogy egy nő 60-70 éves korában esik teherbe. Ilyen volt a román Adriana Iliescu is, aki 67 évesen szülte meg Eliza nevű lányát 2005-ben.

Most azonban egy másik történetet mesélnénk el. Galina Shubenina is világhírre tett szert, ugyanis 62 éves korában, 2015-ben adott életet egy egészséges kislánynak. Az oroszországban élő nőt minden létező ismerőse, orvosa megpróbálta lebeszélni, azonban Galina mindennél jobban vágyott egy picire és nem foglalkozott senki véleményével.

Galinának már volt egy Andrei nevű fia egy korábbi házasságból, azonban a frigy sajnos válással ért véget, így egyedül kellett nevelnie a gyereket. 50 éves korában ismerkedett meg a nála 8 évvel fiatalabb Alekszejjel. Újból oltár elé vonult.

Sajnos a boldogság nem tartott sokáig, ugyanis néhány évvel később Andrei meghalt. Galina szinte belerokkant a fájdalomba.

A férje, Alekszej ötlete volt, hogy mi lenne ha mégiscsak megpróbálkoznának egy gyerekkel. Így is történt és 2015. január 9-én megszületett Kleopátra 49 cm hosszúsággal és majdnem 3 kilóval.

Aranyos kis csecsemő volt.

A lány most már 6 éves és teljesen egészséges. Semmiben sem különbözik a társaitól. Testi és szellemi szintje teljes mértékben megegyezik a vele egykorúakéval. Szeret táncolni, így a szülők beíratták egy tánciskolába.

A hatalmas korkülönbség a szülő és a gyermek között nyilván rányomja majd a bélyegét a kislány fejlődésére. Nem gondolnánk, hogy anyuka az még az unokáit is fogja látni, de ne szaladjunk ennyire előre. A lényeg, hogy a kislány egészséges és nagyon boldog. Nyilván a szülők is.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ezek is érdekelhetnek