2022 augusztus 7 vasárnap
KezdőlapTörténetekAz újdonsült feleség nászútján tudta meg, hogy férjének szeretője volt

Az újdonsült feleség nászútján tudta meg, hogy férjének szeretője volt

-

Nem éppen a legjobbkor derült fény arra, hogy férje évekkel ezelőtt viszonyt folytatott egy másik nővel.

Az ifjú pár mindössze három napja volt nászúton Olaszországban, amikor a nő furcsa sms-t kapott. Az ara a Mirrornak árulta el, hogy a boldogító igen kimondása után hónapokon át készült a különleges nászútra. Akkor még nem gondolta, hogy ez lesz élete legrosszabb utazása. A nő azt is elárulta a lapnak, hogy az eljegyzés után egy nagyon kemény időszakon mentek keresztül, de minden megpróbáltatás ellenére túljutottak az egészen, és boldogan ment hozzá a kiválasztott férfihoz.

Nagyon meglepte az üzenet, amelyet egy számára teljesen ismeretlen nőtől kapott. Először törölni akarta az sms-t, de aztán az első mondaton megakadt a szeme: “Három hónapig együtt aludtam Harry-vel”.

Mint kiderült, az üzenetet már két éve kapta, de csak most vette észre. A nő azt írta, egy bárban ismerkedett meg a férfival, akiről azt hitte szingli, így randevúzni kezdett vele. Az ismeretlen nő szerint csak jó néhány találka után vallotta be a férfi, hogy barátnője van, a szakítás pedig csak akkor következett be, amikor Harry már eljegyezte kedvesét.

A feleség megmutatta az üzenetet újdonsült férjének, aki még egy utolsó lehetőséget kért tőle, mert rájött, hogy nagyot hibázott, és hogy ami köztük van, az az igazi szerelem. Felesége végül megbocsájtott az eltévelyedett férfinak.

Ezek is érdekelhetnek