2022 május 22 vasárnap
KezdőlapTech & TudományAzt a kislányt fogadták örökbe, aki senki másnak nem kellett - amit...

Azt a kislányt fogadták örökbe, aki senki másnak nem kellett – amit első találkozásukkor mond az mindenkit meghat.

-

Nincs is annál szomorúbb az egész világon, mint mikor egy család, egy pár lemond vér szerinti gyermekéről azért, mert tehernek érzik, hogy nem makk egészségesen jött világra. Egyetlen gyermek sem érdemli meg, hogy emiatt eldobják őt és élete nagy részét árvaházban kelljen töltenie. Sajnálatos módon cikkünk főszereplőjét a kis Lucyt is eltaszították maguktól a szülei, mert a gyermek Down-szindrómával született.

Mivel a vér szerinti szülei úgy gondolták nem tudják megadni neki azt, amire egy sajátos nevelési igényű gyermeknek szüksége van, ezért árvaházba vitték. Annak ellenére, hogy a kislány még nagyon fiatal volt, mindössze hat éves árvaházról-árvaházra járt és senki sem akarta őt örökbe fogadni.

Egy örökbefogadási program keretein belül azonban Lucynak lehetősége nyílt arra, hogy egy gondoskodó és szerető családhoz kerüljön. Ez az aranyos csöpp ázsiai kislány találkozhatott leendő szüleivel, akik az Egyesül Államokban éltek. Mivel a gyermek nem igazán tapasztalhatta meg még a szülői szeretetet, sokan aggódtak amiatt, hogyan is fog rájuk reagálni a kislány.

Amikor elérkezett a pillanat, hogy Lucy és újdonsült családja találkozzanak a szülők, Brent és Audry Shook nagyon-nagyon izgatottak voltak, főleg a leendő anyukája. Mivel még nem látták egymást fogalmuk sem volt arról, hogy fog kinézni a másik. Amint végre mindkettejük kilétére fény derült, Lucy olyat mondott, ami miatt leendő anyukája egyből sírva fakadt.

Audry odament Lucyhoz, és mondta neki ő lesz a mamája, és a kislány egyből azt mondta neki, hogy anya. A nő egyből magához vonta a kislányt majd fel is emelte őt. A párnak egyébként van 5 vér szerinti gyermeke, de nagyon izgatottak voltak Lucy érkezése miatt. Alig várták, hogy bemutathassák őt a “testvéreinek”.

A kis Lucy nagyon nagy utat tett meg, hogy végre egy szerető család gyermeke legyen, akik gondoskodnak róla, és úgy szeretik, ahogy megérdemli. A találkozás olyan meghatóra sikeredett, hogy futótűzként terjedt az interneten és a felhasználók között.

Ha téged is érdekel ez a szívbemarkoló jelenet, akkor kattints az alábbi videóra:

Na mit gondolsz, most már boldog élete lehet ennek a csöpp kis lurkónak?

Ezek is érdekelhetnek