Világunk.hu
2023 november 30 csütörtök
Világunk.hu
KezdőlapEgészség"Azt akarom, hogy nekem legyen a legnagyobb fenekem a világon" - a...

„Azt akarom, hogy nekem legyen a legnagyobb fenekem a világon” – a férfiakat már elijeszti vele…

-

A svéd plus size modell fiatal kora ellenére már több plasztikai műtéten is átesett, és kijelentette, hogy ezzel még nincs vége. A 26 éves lány a világ legnagyobb fenekére vágyik. Eddig nagyjából 40 milliónyi forintot költött szokatlan álmára…

A világ legnagyobb fenekét akarom

Azt mondják, az álmok azért vannak, hogy valóra váltsák őket. Natasha Crown svéd modell nagyon jól tudja ezt, és mivel arról álmodik, hogy a világ legnagyobb fenekének tulajdonosa legyen, nagyon határozottan hajt a céljai felé.

Az a célom, hogy nekem legyen a világ legnagyobb feneke, és ebben semmi sem gátolhat meg

Először edzésekkel próbálkozott, de hamar rájött, hogy ezek korántsem hozzák a várt eredményt. Úgy döntött, hogy plasztikai sebészhez fordul. 20 évesen esett át az első műtéten. Akkor egy úgynevezett „brazil facelift” műtétet csináltak rajta. Más testrészeiből átültették a zsírt a popsijába. Ehhez 20 kilót híznia kellett. Ezután újabb és újabb műtétek következtek. Az orvosok eddig 5 liter zsírt ültettek át a fenekébe.

Ez a fenék egy vagyont ér

A svéd nő bevallja, hogy egy vagyont költött plasztikai műtétre. Már több mint 8,5 milliót költött csak a feneke megnagyobbításáért. De ez csak egy része a plasztikai sebésznél eltapsolt pénznek. Natasha a mellét is megnagyobbította, száj-, arc- és állimplantátumot kapott. Hogyan fog kinézni a következő 10 évben, ha a plasztikai sebészet marad a legnagyobb szenvedélye? Ki tudja…

Natasha elismeri, hogy a férfiakat elrettenti a kinézete, de ez őt egyáltalán nem zavarja. 2 millió ember követi Natasha Crown útját, hogy a világ legnagyobb fenekének tulajdonosa legyen az Instagramon.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!