2022 június 25 szombat
KezdőlapEmberekAzt mondta a tulajnak egy "kis rendetlenséget" hagyott a lakásban - A...

Azt mondta a tulajnak egy “kis rendetlenséget” hagyott a lakásban – A takarító sokkot kapott: “Ez undorító”

-

Amikor az ember kiadja a saját ingatlanját, mert egy másik helyre költözik, akkor igyekszik olyan bérlőt találni, aki vigyáz a lakásra, nem tesz benne kárt, nem lakja le és megbízhatóan fizet. Freddie Gillium-Webb takarító barátja úgy gondolta megpróbál plusz pénzhez jutni és kiadja saját tulajdonban lévő lakását. Arra azonban legvadabb álmában sem gondolt, hogy otthona úgy fog kinézni, mint egy putritanya.

A pokoli bérlő közölte a tulajdonossal, hogy egy “kis rendetlenséget” hagyott a házban. Nos, mint utóbb kiderült nemcsak szemetet hagyott maga után, de még a tartozását sem fizette ki.

Freddie kapta meg a nemes feladatot, hogy kitakarítsa barátja ingatlanját. Három napon át, majdnem harminc órán keresztül takarította a lakást. Elmondása szerint többször rosszul lett, miközben átgázolt a szörnyű felforduláson.

A két hálószobás andoverbeni lakás tele volt üres sörösüvegekkel, dobozokkal, és már a pókok is elkezdtek dolgozni a hálószövésen. A fürdőszobában lévő WC úgy nézett ki, mintha soha nem öblítették volna le. Tele volt ürülékkel és WC papírral.

„Amint beléptem az ajtón, mindenhol sörösdobozok voltak, és a szag elviselhetetlen volt. Egyértelmű, hogy a kukát nem rendeltetés szerűen használta. A konyha úszott a szemétben és az ételmaradékokban. A nappaliban több félig megevett kebab, illetve penészes kenyér volt.

Az emeleten csikkekkel volt borítva a padló. Olyan sok volt, hogy nem is lehetett látni a parkettát. Emellé társul még jó néhány sörösdoboz. Összesen 8000-et dobtam ki. A WC-t ürülék és toalettpapír árasztotta el. Undorító volt. Mintha soha nem húzta volna le a WC-t. Úgy éreztem soha nem lesz vége a lakás takarításának. Az első nap után még úgy nézett ki a lakás, mintha semmit sem csináltam volna.

Ezek után nem valószínű, hogy a tulaj bárkinek is kiadja a lakását.

Ti adtátok már ki a lakásotokat? Volt valaha ilyen vagy ehhez hasonló durva esetetek?

Ezek is érdekelhetnek