2022 október 5 szerda
KezdőlapEgészségBajuszt és szemöldököt növesztett magának ez a fiatal lány, hogy a pasik...

Bajuszt és szemöldököt növesztett magának ez a fiatal lány, hogy a pasik ne csak a testéért akarják…

-

A 31 éves lány szerint minden úgy jó, ahogy van… Nem kell semmit se “korlátozni”. Jó oka van rá.

Manapság már nem is feltétlenül ritka az, ha egy nő bajuszt vagy összenőt szemöldököt növeszt magának. Tudjátok ez a önelfogadás évtizede. Na persze, ettől függetlenül a gyanta és az epilálás a nők hétköznapjainak része.

A mostani szépségstandardok szerint a legtöbb nőnek tökéletesen sima, borotvált testűnek kell lennie. Az intim területektől kezdve egészen az arcig. A szemöldökök között nőtt szőrt még a pasiknak is illik kigyomlálni, ha nem szeretnék, hogy farkasembernek hívják őket. Valahol ez az igénytelenség jele…LENNE. Egy fiatal lány szerint nem…

A legtöbb nőnek nőnek – nem csak a hormonális problémákkal küzdőknek – van arcszőrzete is. Ez a jelenség egyáltalán nem olyan ritka, mint gondolnánk, csak nem beszélnek róla és tesznek ellene.

Egy 31 éves dán lány, Eldina Jaganjac úgy döntött, hogy megtartja a bajuszát és nem foglalkozik az összenőtt szemöldökével sem. Eldina a rosszindulatú megjegyzések ellenére is ezt egy missziónak tekinti. Szeretné, ha így találna rá a szerelem. Úgy gondolja, hogy, aki így is megszereti őt, akkor az biztosan a belső adottságait is értékelni fogja és nem csak a küllemét.

Hát, tény és való, hogy ezzel kicsit felborzolta a kedélyeket. Sok nőnek vannak önértékelési zavarai.

Régen ő is borotválta, epilálta magát. Egy nap azonban úgy döntött, hogy ideje változtatni.

“Zavart, hogy mennyire korlátozottnak kell lennie egy nő megjelenésének. Ha egy férfi nem borotválkozik, vagy nem szedi a szemöldökét a kutya sem foglalkozik vele. De ha egy nő hagyja el ezeket, akkor egyből igénytelennek tartják. Rettentő kellemetlen, amikor nem érzed jól a bőrödben magad, mert nincs kiszedve a szemöldököd, vagy nem mész el az edzőterembe mert nem borotváltad le a lábad. Na ezektől akartam megszabadulni.”

Nem attól függ a szépségünk, hogy mennyire sima a bőrünk. Eldina természetességével akar pasit fogni magának. Megjelenése felkelti a figyelmet. Hogy talál-e így magának valakit, azt nem tudni.

Ő büszke a megjelenésére.

Szeretné, ha a pasikat nem csak a külső érdekelné.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ezek is érdekelhetnek