2022 augusztus 19 péntek
KezdőlapEmberekBarbie babává műtette magát ez a 20 éves lány, most tolonganak érte...

Barbie babává műtette magát ez a 20 éves lány, most tolonganak érte a férfiak

-

A mai világban már nem annyira számít furcsaságnak, ha egy nő, esetleg férfi kés alá fekszik. Ezeket általában azért teszik, mert nincsenek megelégedve magukkal és szeretnének jobb külsővel élni. Akadnak, akik a keblüket és akadnak, akik az arcukat csináltatják meg. A mai modern orvostudománynak hála szinte bármilyen testrészt meg lehet csináltatni. A hírességek körében nem annyira ismeretlen ez a fogalom, hiszen nekik az idő múlásával is tündökölni kell. Cher-en, Donatella Versace-n szinte nincs olyan rész, ami ne lenne megcsináltatva. De nemcsak a sztárok élhetnek ezzel a lehetőséggel, hanem mindenki, aki kifizeti a tetemes összeget.

Cikkünk főszereplője, Gabriela Jiráčková egy cseh származású leányzó, aki szintén beállt a sorba és jó pár dolgot megváltoztatott magán. A 20 éves lány gyerekkora óta arra vágyott, hogy hercegnőként élje az életét és olyan fényűzés, pompa vegye körül, amilyen csak egy Disney mesében lehetséges.

13 éves volt mikor először kisminkelte magát és azóta nem telik el úgy nap, hogy ne ezzel indítaná a napot. Számára nagyon fontos a megjelenés, és mikor már úgy érezte, hogy a smink ereje nem elég a “hibák” elfedésére akkor döntött úgy, hogy bizony kés alá fekszik.

Az éneklésből összegyűjtött pénzét egyből plasztikai műtétre fordította. Kezdetben az amúgy sem kis méretű kebleit csináltatta meg. Egy sokkal kerekdedebb, formásabb implantátum gazdája lett, amitől még hangsúlyosabbak lettek idomai.

Majd úgy döntött, hogy egy kis botoxal eltünteti a homlokán lévő apró ráncokat, s feltölteni az állkapcsát is. Persze ezeken kívül több apró műtéten is átesett már, amiért jó pár klinika felajánlotta neki, hogy szívesen elkészítik következő beavatkozását teljesen ingyen.

A műtétekért ezidáig összesen 14 millió forintnak megfelelő dollárt fizetett ki, ami egy kész vagyonnak minősül. A plasztikai beavatkozások olyan jól sikerültek, hogy gyakorlatilag élő Barbie babának tűnik. A pasik pontosan ebből kifolyólag odáig vannak érte, és versengenek egymással, hogy megszerezzék Gabriela kegyeit.

Ez volt a legelső kép, amit feltöltött saját Instagram oldalára:

Instagramját jelen pillanatban 73.914 ember követi nap, mint nap. Ebbe rengeteg férfi is beletartozik, akik arra várnak, hogy meghódíthassák a 20 éves lány szívét. Erre azonban még várniuk kell, mivel Gabriela szíve jelenleg foglalt. A képen látható fiatalember csavarta el a fejét. Egyszer egy vele készített interjúban azt mondta, hogy mindig is magával ragadta őt a Disney mesék világa és ő is szeretett volna olyan szép hercegnő lenni, mint Csipkerózsika, Hófehérke, Hamupipőke…stb. Tudta, hogy csak úgy szerezheti meg a legjóképűbb herceget, ha ő maga is gyönyörűvé válik.

Szerelme mindenben támogatja őt, és még akkor sem csinál féltékenységi jelenetet, ha megállítják őt az utcán és képet szeretnének vele készíteni.

Így nézett ki Gabriela 10 évesen:

Gabrielanak az a terve, hogy Los Angelesbe költözik szerelmével, és ott kezd bele énekesi karrierbe. Viszont azzal nem számolt, hogy a jelenlegi járvány keresztül húzza a számításait, és emiatt tolni kell a költözködést is. Kedvenc mesebeli karaktere Barbie baba szóval annyira nem meglepő, hogy rá hasonlít a legjobban. Persze nem minden arany, ami fénylik, ugyanis a fiatal lány elmesélte, hogy régen, az iskolában a társai rengetegszer bántották őt. Volt olyan pillanat, mikor arra gondolt sokkal jobb lenne, ha nem élne. Szerencsére képes volt felállni a padlóról, amihez hozzájárult a családja valamint a szerettei közelsége, illetve az a rengeteg műtét is. Annak érdekében, hogy más hasonló helyzetben lévő lányoknak, gyerekeknek segítsen létrehozott egy alapítványt.

Ezek is érdekelhetnek