2022 december 5 hétfő
KezdőlapEgészségBéranyaként a saját unokáját szülte meg az 50 éves nagymami

Béranyaként a saját unokáját szülte meg az 50 éves nagymami

-

Nehéz eldönteni, hogy megható vagy fura ezt hallani. Nem?! Ismerjük csak meg a történetüket.

Kayla és Cody mindig is arról álmodoztak, hogy népes családot alapítanak. Sok-sok gyereket szerettek volna, azonban ez lehetetlennek bizonyult, ugyanis Kayla-nak 17 éves korában eltávolították a méhét. Magyarán fizikailag lehetetlen volt számára a gyermekáldás. Persze, vannak még lehetőségek.

Örökbe fogadni nem szerettek volna. Elsőként egy béranyát szerettek volna keresni. Cody édesanyja, Patty egyszer poénból megjegyezte, hogy ő szívesen kihordja a leendő unokáját, ha nem lesz más jelentkező. Béranyát találni nem könnyű feladat és a párnak sem sikerült a megfelelő emberre bukkania, így elkezdtek morfondírozni az 50 éves Patty ajánlatán.

“Nagyon különleges dolog, ha a nagymama hordja ki a saját unokáját” – mesélte Cody. Igazából a családjuk mindig is összetartó volt, szóval ez mindinkább összébb hozta őket.

Persze, nem megy minden úgy, mint a karikacsapás. Az első próbálkozás sikertelen volt, de nem adták fel. Vártak pár hónapot és úgy tűnt, hogy mégiscsak sikerült! Megfogant az unoka.

Valljuk be, hogy egy ilyen történet megosztja a közvéleményt. Sokan, nagyon bizarrnak gondolták az egész szituációt. Összességében azért pozitív a visszhang. Mégiscsak megható, ha belegondoltok. Egy anya a saját gyermekének szül gyereket. 7 hónapra rá Patty egy egészséges gyereknek adott életet, aki császármetszéssel született 2017. december 30-án.

Helyes kis kölyök lett…

“Az egyik előnye annak, hogy valaki olyan vállalja ezt a feladatot, aki közel áll hozzád, hogy bármikor átmehetsz hozzá, megtapinthatom a hasát, figyelhetem ahogy rugdos. Sokkal jobb, mint egy idegen, aki több száz kilométerre lakik tőlem.” – mesélte az anya.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ezek is érdekelhetnek