2022 november 29 kedd
KezdőlapCeleb"Berepült az új madár" - Megszólalt Fecsó exfelesége új kapcsolatáról

“Berepült az új madár” – Megszólalt Fecsó exfelesége új kapcsolatáról

-

Vasvári Vivien újra szerelmes, közösségi oldalán pedig meg is mutatta új kedvesét. Exférje, Szegedi Fecsó azonban nem hagyta szó nélkül a történteket. Bevallotta, őt egyáltalán nem zavarja, hogy Vivienre ismét rátalált a szerelem, számára csakis közös gyermekük, Edward nyugalma a legfontosabb.

“Berepült az új madár” – fogalmazott Fecsó az egyik reggeli műsorban, kommentálva ezzel az új udvarló felbukkanását.

“Nekem az lenne a legjobb, ha egy normális csávó lenne mellette, nekem az a jó a fiam szempontjából is, ha béke lenne, nyugalom lenne. Nekem szimpatikusnak tűnik. Csak látásból ismerem, tegnap együtt edzettünk egyébként. Nem bántott a látvány, ez az élet rendje, tovább kell lépni. Ha megérintene, akkor megpróbálnám visszacsinálni az egészet és visszamenni a Vivihez. Nyilván furcsa a szitu, meg pár hónapja még mi edzettünk együtt, most meg már mással edz együtt” – nyilatkozta Fecsó, aki humorosan, egy mondatban válását is összefoglalta: “Személyi sérülés nem történt, az anyagi kár jelentős.”

Fecsó igyekszik pozitívan felfogni helyzetét, bár jelenleg egy kisebb vita van közte és exfelesége között egy videó miatt, amiben sört kóstoltat kisfiukkal.

Ezek is érdekelhetnek