Vasvári Vivien újra szerelmes, közösségi oldalán pedig meg is mutatta új kedvesét. Exférje, Szegedi Fecsó azonban nem hagyta szó nélkül a történteket. Bevallotta, őt egyáltalán nem zavarja, hogy Vivienre ismét rátalált a szerelem, számára csakis közös gyermekük, Edward nyugalma a legfontosabb.

“Berepült az új madár” – fogalmazott Fecsó az egyik reggeli műsorban, kommentálva ezzel az új udvarló felbukkanását.

“Nekem az lenne a legjobb, ha egy normális csávó lenne mellette, nekem az a jó a fiam szempontjából is, ha béke lenne, nyugalom lenne. Nekem szimpatikusnak tűnik. Csak látásból ismerem, tegnap együtt edzettünk egyébként. Nem bántott a látvány, ez az élet rendje, tovább kell lépni. Ha megérintene, akkor megpróbálnám visszacsinálni az egészet és visszamenni a Vivihez. Nyilván furcsa a szitu, meg pár hónapja még mi edzettünk együtt, most meg már mással edz együtt” – nyilatkozta Fecsó, aki humorosan, egy mondatban válását is összefoglalta: “Személyi sérülés nem történt, az anyagi kár jelentős.”

Fecsó igyekszik pozitívan felfogni helyzetét, bár jelenleg egy kisebb vita van közte és exfelesége között egy videó miatt, amiben sört kóstoltat kisfiukkal.