2022 július 6 szerda
KezdőlapCelebBerki Krisztián balesetet szenvedett

Berki Krisztián balesetet szenvedett

-

Berki Krisztián külföldön tartózkodott, amikor strandolás közben baleset érte.

A híresség és felesége, Mazsi Macao-n pihenik ki a fárasztó hétköznapokat. A sztárpár szörfözéssel kezdte a nyaralást, bár egy kis probléma is akadt. Berki a sekély vízbe ugrott fejest, amelynek következtében horzsolásokat szerzett, de komolyabb baja nem esett.

A balszerencsés esemény azonban nem szegte a házaspár kedvét.

Mazsi közösségi oldalán osztotta meg a sajnálatos baleset körülményeit.

“Lehetetlent nem ismerünk…Kislány korom óta nagy álmom volt, hogy egyszer kipróbáljam a szörfözést igazi hullámokon.
Ma nem egy álmom, hanem három is teljesült. Az egyik, hogy szörfözhessek, a másik, hogy ezt az élményt az életem szerelmével együtt éljem meg, a harmadik pedig egyelőre még titok ez a szörf egy életérzés… elég volt egy alkalom, hogy függővé váljunk… igaz per pillanat Krisztián 90 fokba se tudja elfordítani felső testét a fején lévő óriás horzsolásról meg inkább ne is beszéljünk. Kicsikém úgy gondolta, fejest ugrik az egy méteres vízbe, amiről természetesen videó is pont készült, na, de ne aggódjatok ő is nevet rajtam! A sztorijából kiderül, hogy miért.”

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

🏄🏽‍♀️Lehetetlent nem ismerünk…🏄🏽 Kislány korom óta nagy álmom volt, hogy egyszer kipróbáljam a szörfözést igazi hullámokon. Ma nem egy álmom, hanem 3 is teljesült. 🥰Az egyik, hogy szörfözhessek, a másik, hogy ezt az élményt az életem Szerelmével együtt éljem meg, a harmadik pedig egyelőre még titok ❤️ ez a szörf egy életérzés… elég volt 1 alkalom, hogy függővé váljunk…😁 igaz per pillanat Krisztián 90 fokba se tudja elfordítani felső testét 😂 a fején lévő óriás horzsolásról meg inkább ne is beszéljünk 😁 Kicsikém úgy gondolta fejest ugrik az 1 méteres vízbe, amiről természetesen videó is pont készült 🤣 na de ne aggódjatok ő is nevet rajtam! A storyjából kiderül, hogy miért 😁😘 #surf #sundayfunday #surfing #couples #couplegoals #couplegoals #coconut #dominicanrepublic #macao #macaobeach #happywifehappylife #dreamscometrue #liveyourlife #enjoylife #enjoythemoment

Berki Renáta (@berkimazsi) által megosztott bejegyzés,

Ezek is érdekelhetnek