Világunk.hu
2023 december 1 péntek
Világunk.hu
KezdőlapCelebBerki Mazsit keményen betámadták, amiért tengerparti nyaralással "gyászol"...

Berki Mazsit keményen betámadták, amiért tengerparti nyaralással „gyászol”…

-

Berki Mazsi jelenleg Balin nyaralgat kislányával, Emmával. Így próbálja kiheverni az elmúlt időszakot.

Ahogy mi is megírtuk Berki Mazsi sírva vallott egy videóban arról, hogy most milyen nehéz lesz Krisztián nélkül nyaralni. Egy olyan utazásra mentek, ahova még elhunyt férjével terveztek…

„Úgy érzem, azért fontos, hogy ezeket a felvételeket megcsináljam, hogy könnyebb legyen, és hogy idővel túl tudjak lépni. Mikor legközelebb a bőröndöt fogom pakolni, akkor ne arra gondoljak, hogy hárman vagy négyen mentünk volna. Nagyon-nagyon nehéz napokat élek meg, és nagyon hullámzom. Sokszor tudok mosolyogni, és a kislányom előtt próbálok erős lenni, mivel neki egy magabiztos, boldog anyára van szüksége. Ettől az utazástól azt várom, hogy egy kicsit megerősödöm lelkileg annyira, hogy nem kell majd mindennap sírnom”

„Erre az utazásra nem egyedül megyek. Ezt az utat a Szerelmem adta még nekem, mikor Mexikóban voltunk. Mikor meghalt a Szerelmem, másnap láttam ezt a tábort, láttam, hogy az én bábám is ott lesz, úgy éreztem, hogy ott a helyem. Összeraktam a képet, hogy ez volt az a tábor, ahova a Szerelmem is szeretett volna elmenni. Ez egy olyan utazás lesz, ahonnan picit másképp fogunk hazatérni”

Több se kellett az internet népének és azonnal betámadták Mazsit kommentekben. Azóta már nem is lehet semmit írni a videók alá.

kep 2022 06 29 100115013

Miért????? Miért teszed közzé ‘mérhetetlen fájdalmad’???? Végy példát Benedek Tibor özvegyeről aki némán, összetört szívvel próbál ‘túlélni’!!!! Vajna Timike kettő, szép képeken, ‘kisirt’ szemmel a tengerparton haldoklunk…

„Aki gyászol, az nem nyaralgat Balin!”

kep 2022 06 29 100131997

„Én nem akarom bántani, de mennyi idő is telt el? Max 1 hónap! És már nyaralni ment? (Mosolyogva tölti fel a fotókat) Mindenki más….d e azért ő egyáltalán nem néz ki úgy, mintha meghalt volna a párja/férje/a másik fele…”

Jöttek durvább kommentek is.

„Balin gyászolsz, te féreg?! Nem szégyelled magad?! Egyébként is mi van azzal, hogy a kedves férjed mekkora adósságot hagyott rátok??? Akkor mégis mi a büdös p.csából van neked pénzed utazgatni. Szánalmas vagy…” 

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!