2023 február 6 hétfő
KezdőlapCelebBerki ügy: Pamela és Mazsi lépésére senki sem számított...

Berki ügy: Pamela és Mazsi lépésére senki sem számított…

-

Hódi Pamela és Berki Mazsi közti ellentét azóta tart, amióta Berki a nyilvánosság előtt is felvállalta kapcsolatát Mazsival. A két nő között mindig volt feszültség, de múlt péntek óta ez megváltozni látszik.

kep 2022 05 14 073551468
Berki ügy: Pamela és Mazsi lépésére senki sem számított...

Berki Krisztián halálának reggelén a két nő elásta a csatabárdot és jól láthatóan együtt gyászolta szeretett ismerősük halálát.

A veszteségük közös, hiszen Pamelának és Krisztiánnak van egy közös gyermeke Zselyke. Ez egy életre összekötötte őket.

A tények felvételén jól látszik, hogy szinte egymásba kapaszkodva próbálják feldolgozni a történteket.

kep 2022 05 14 073607676
Berki ügy: Pamela és Mazsi lépésére senki sem számított...

Egy Pamelához közeli ismerős arról számolt be, hogy mindketten nehéz napokat élnek át.

Mindkettőjük számára ez nagy veszteség, egymást próbálják lelkileg is segíteni. Kapcsolatban vannak, és miközben visszavonultan gyászolnak, a gyakorlati kérdésekben is igyekeznek együttműködni, például arról is egyeztetnek, hogy milyen módon adják meg a végtisztességet Krisztiánnak. Ilyenkor nem könnyű dönteni a temetés körüli kérdésekről. Az talán segít a jelenlegi helyzetben, hogy egy ideje kapcsolatuk rendeződni látszódott, és igaz, hogy nem voltak barátnők, de sikerült elásniuk a csatabárdot

-mondta a Borsnak egy ismerősök.

kep 2022 05 14 073725004
Berki ügy: Pamela és Mazsi lépésére senki sem számított...

Vélhetőleg a két nő abban is megállapodott, hogy mit és hogyan kommunikálnak majd a nyilvánosság felé. Mindketten egy-egy megható fotóval búcsúztak Krisztiántól. Vélhetőleg ez is közös döntés volt.

Mazsi a következő sorokat címezte Pamelának, egy bejegyzésben:

Teljesen másképp gondolkodom már nagyon sok mindenről. Úgy gondolom, nagyon-nagyon sok mindenben hibáztam egyébként a múltban, nagyon sok mindent másképp csinálnék. Vannak emberek, akiket megbántottam, és ezt, hiába én nem szándékosan szerettem volna, sajnos teljesen úgy mutatott kifelé, és teljesen átértékelődtem, mióta megszületett a kislányom

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ezek is érdekelhetnek