2022 október 2 vasárnap
KezdőlapCelebBerki ügy: Pamela és Mazsi lépésére senki sem számított...

Berki ügy: Pamela és Mazsi lépésére senki sem számított…

-

Hódi Pamela és Berki Mazsi közti ellentét azóta tart, amióta Berki a nyilvánosság előtt is felvállalta kapcsolatát Mazsival. A két nő között mindig volt feszültség, de múlt péntek óta ez megváltozni látszik.

Berki Krisztián halálának reggelén a két nő elásta a csatabárdot és jól láthatóan együtt gyászolta szeretett ismerősük halálát.

A veszteségük közös, hiszen Pamelának és Krisztiánnak van egy közös gyermeke Zselyke. Ez egy életre összekötötte őket.

A tények felvételén jól látszik, hogy szinte egymásba kapaszkodva próbálják feldolgozni a történteket.

Egy Pamelához közeli ismerős arról számolt be, hogy mindketten nehéz napokat élnek át.

Mindkettőjük számára ez nagy veszteség, egymást próbálják lelkileg is segíteni. Kapcsolatban vannak, és miközben visszavonultan gyászolnak, a gyakorlati kérdésekben is igyekeznek együttműködni, például arról is egyeztetnek, hogy milyen módon adják meg a végtisztességet Krisztiánnak. Ilyenkor nem könnyű dönteni a temetés körüli kérdésekről. Az talán segít a jelenlegi helyzetben, hogy egy ideje kapcsolatuk rendeződni látszódott, és igaz, hogy nem voltak barátnők, de sikerült elásniuk a csatabárdot

-mondta a Borsnak egy ismerősök.

Vélhetőleg a két nő abban is megállapodott, hogy mit és hogyan kommunikálnak majd a nyilvánosság felé. Mindketten egy-egy megható fotóval búcsúztak Krisztiántól. Vélhetőleg ez is közös döntés volt.

Mazsi a következő sorokat címezte Pamelának, egy bejegyzésben:

Teljesen másképp gondolkodom már nagyon sok mindenről. Úgy gondolom, nagyon-nagyon sok mindenben hibáztam egyébként a múltban, nagyon sok mindent másképp csinálnék. Vannak emberek, akiket megbántottam, és ezt, hiába én nem szándékosan szerettem volna, sajnos teljesen úgy mutatott kifelé, és teljesen átértékelődtem, mióta megszületett a kislányom

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ezek is érdekelhetnek