A nyári hőségben sajnos tele vannak a hírportálok és a televíziók híradói az autóban felejtett gyermekekkel és házi állatokkal. Valószínűleg ennek köszönhető, hogy egy férfi betörte egy autó szélvédőjét, hogy megmentsen egy mozdulatlan kutyát.

A LadBible oldalán közölték az esetet, amelyet az a felháborodott autós tett közzé, akivel megtörtént. Az Egyesült Királyságban tomboló hőségben nem ez lenne az első eset, hogy a melegtől szenvedő állatot találnak egy autóban.

A férfi elmondása szerint csupán húsz percre ment be a boltba, hogy bevásároljon, majd amikor visszatért látta, hogy betörték autója hátsó ablakát. Elárulta, hogy kislánya élethű plüsskutyája tévesztette meg a férfit, aki kárt tett gépkocsijában. A férfi, akinek autóját megrongálták, kicsit sem nyilatkozott pozitívan az esetről. Azt mondta, aki betörte autója szélvédőjét, nem normális, nem hiszi el, hogy nem vette észre, hogy az állat nem igazi.

A hozzászólok nagy része azonban helyre tette a dühös férfit. Többen is úgy nyilatkoztak hogy ugyanezt tették volna ebben a helyzetben, az a plüsskutya ugyanis, amely az autóban feküdt teljesen olyan volt, mintha igazi lenne, és hogy legközelebb inkább a csomagtartóban tárolja az efféle játékokat.

A történtek után az állatvédő szervezetek újra felszólították a lakosságot, hogy ne felejtsék házi kedvencüket az autóban még pár percre sem, hiszen ebben a hőségben az is végzetes lehet.

Hirdetés