2022 november 28 hétfő
KezdőlapHírekBetörte egy autó szélvédőjét, hogy megmentsen egy kutyát, de végül kiderült, hogy...

Betörte egy autó szélvédőjét, hogy megmentsen egy kutyát, de végül kiderült, hogy csak egy élethű plüssállat az

-

A nyári hőségben sajnos tele vannak a hírportálok és a televíziók híradói az autóban felejtett gyermekekkel és házi állatokkal. Valószínűleg ennek köszönhető, hogy egy férfi betörte egy autó szélvédőjét, hogy megmentsen egy mozdulatlan kutyát.

A LadBible oldalán közölték az esetet, amelyet az a felháborodott autós tett közzé, akivel megtörtént. Az Egyesült Királyságban tomboló hőségben nem ez lenne az első eset, hogy a melegtől szenvedő állatot találnak egy autóban.

A férfi elmondása szerint csupán húsz percre ment be a boltba, hogy bevásároljon, majd amikor visszatért látta, hogy betörték autója hátsó ablakát. Elárulta, hogy kislánya élethű plüsskutyája tévesztette meg a férfit, aki kárt tett gépkocsijában. A férfi, akinek autóját megrongálták, kicsit sem nyilatkozott pozitívan az esetről. Azt mondta, aki betörte autója szélvédőjét, nem normális, nem hiszi el, hogy nem vette észre, hogy az állat nem igazi.

A hozzászólok nagy része azonban helyre tette a dühös férfit. Többen is úgy nyilatkoztak hogy ugyanezt tették volna ebben a helyzetben, az a plüsskutya ugyanis, amely az autóban feküdt teljesen olyan volt, mintha igazi lenne, és hogy legközelebb inkább a csomagtartóban tárolja az efféle játékokat.

A történtek után az állatvédő szervezetek újra felszólították a lakosságot, hogy ne felejtsék házi kedvencüket az autóban még pár percre sem, hiszen ebben a hőségben az is végzetes lehet.

Ezek is érdekelhetnek