2022 augusztus 15 hétfő
KezdőlapEmberekBizarr kérdéssel sokkolta a felhasználókat egy nő - "Szerintetek melyikük a gyerekem...

Bizarr kérdéssel sokkolta a felhasználókat egy nő – “Szerintetek melyikük a gyerekem apja?”

-

A közösségi oldalakon rengeteg felkavaró történetet olvashatunk, vannak azonban olyan emberek, akik minden határon túl mennek. Azt hiszem, nyugodtan mondhatjuk, hogy a magánéletünk csakis ránk tartozik, ahhoz senkinek semmi köze. Miért kell kiteregetni a szennyest? Sokan nem tudjuk erre a választ, mert képtelenek vagyunk megérteni, mi köze a nagyvilágnak ahhoz, mi történik a zárt ajtók mögött. Nos, sokan nem így vannak ezzel, sőt, életük legintimebb részleteit is megosztják másokkal.

Legutóbb egy anya sokkolta le az egyik közösségi oldal felhasználóit azzal, hogy nyilvánosan megkérdezte, ki lehet kisbabája édesapja. Rengetegen feldúltan válaszoltak az anyának, a babát pedig sajnálják. Többségük szerint viszont teljesen egyértelmű, kire hasonlít a kicsi.

Bejegyzésében beszámolt a fogantatás napjáról és arról, hogy két férfival is megosztotta ágyát azokban a napokban, amikor gyermeke megfogant. Leírta, hogy orvosa szerint a kislány január 27-én fogant meg, valamint, hogy a “B” sráccal január 16-án, az “A” sráccal pedig január 19-én volt együtt, majd minden egyes nap egészen február 14-ig.

A doki szerint a baba az “A” férfi gyermeke, de a nő egyáltalán nem biztos ebben. DNS-tesztre azonban nincs pénze, ezért jó ötletnek találta, ha megkérdezi Facebook-ismerősei véleményét. “Szerintetek ki a gyermekem apja?” – tette fel a nagy kérdést.

Az anya bejegyzése később megjelent a Redditen is, ahol többen leírták véleményüket arról, hogyan vallhatja be nyilvános valaki, hogy fogalma sincs arról, ki a gyermeke apja. Továbbá, hogy lehet a kérdésre adott válaszokra alapozni az igazságot? Ezt így nem lehet eldönteni! – fogalmaztak többen is. Íme néhány hozzászólás:

“Ez elég szemét dolog.”

“Már az is meglepő, hogy kettőre tudta szűkíteni a jelölteket.”

“Egyértelmű, hogy ez a csaj hülye, mint a s.gg. Képzeld el, hogy ez az idióta a gyereked anyja…”

Sokan megsajnálták a kisbabát is.

“Szegény gyerek…”

“Ez a gyerek egyszer fel fog nőni, elköltözik otthonról és soha többet nem beszél az anyjával.”

“Már egy ideje nézegetem ezt és egyre inkább azt gondolom, hogy a baba úgy néz ki, mint akinek egy új anya kellene.”

A közösségi oldalak azonban nem is lennének ilyen népszerűek, ha az emberek nem fejthetnék ki a véleményüket. Szóval, folyamatosan mentek a találgatások, jöttek a tippek az apa személyét illetően. A legtöbb kommentelő megerősítette az orvos véleményét, miszerint az “A” srác a biológiai apa, míg mások szerint az “A” és “B” pasi mellett létezhet “C”, “D” srác is, sőt, volt olyan is, aki felsorolta az egész ABC-t.

Íme a jelöltek:

Szerintetek melyik srác lehet a biológiai apa?

Ezek is érdekelhetnek