2022 május 20 péntek
KezdőlapEmberekBizonyított, hogy ennek a 3 csillagjegynek, nem való a házasság.

Bizonyított, hogy ennek a 3 csillagjegynek, nem való a házasság.

-

Előfordul, hogy a párkapcsolatotok alatt, míg nem laktatok együtt vagy ne házasodtatok össze minden happy volt, ám amint kimondtátok a “boldogító” igent, egyből megváltozott valami. Nos köztudott, hogy a csillagjegyek nagy hatást gyakorolnak, egy adott illető személyiségtípusára, amit tény nem mindenki vesz komolyan, de nem mehetünk el szó nélkül amellett, hogy vannak olyan jellemvonások, mely kimondottan egy csillagjegyre jellemzőek. Előfordul, hogy pont a te párod tartozik abba a három jegybe, melyekkel nagyon nehéz a házas élet. Ha nem tudod, hogy milyen kiskapuk kijátszásával tudod őt megtartani, ne aggódj mi segítünk és elmondjuk neked, hogy eme három jegy szülötte mit tart fontosnak, és melyek az érzékeny pontjaik. Ha ezekre mind odafigyelsz nagy valószínűséggel nem lesz gond a házasságotokkal.

1, Kos (március 21. – április 20.)

A kosokkal addig a pontig nincsen semmi baj, ameddig át nem esnek a legelső csalódásukon, legyen az egyszerű párkapcsolatban vagy házas életben. Ez a jegy annyira büszke, hogy képtelen megbocsájtani, ha félrelépsz esetleg olyan dolgot teszel, amivel átlépsz egy bizonyos határt. Ha egyszer eljátszottad a bizalmát, onnantól fogva nincs visszaút. A kosok nagyon szeretik, mikor nem csak verbálisan van éreztetve velük, hogy szeretik őket, hanem fizikailag is. Amennyiben a te párod a kos jegyében született, próbáld kerülni azokat a helyzeteket melyből tudod, hogy rosszul jönnél ki, mert ha nem így teszel nagy a valószínűsége, hogy gyorsan fog repülni a háztól.

2, Ikrek (május 21. – június 21.)

Annak ellenére, hogy az ikrek arról híres, hogy kétlaki életet él, vagyis egyszer ilyen egyszer olyan, nagyon fontos szerepet tölt be számukra az, hogy szeressék őket. Mondhatni ez élteti őket, hogy érezzék fontosak a másik számára. Ha megérzik, hogy párjuk már nem szereti annyira őket, mint évekkel ezelőtt, akkor esély van arra, hogy más felé kacsingatnak, csakhogy újra azt érezzék, hogy imádják őket. Igazság szerint semmilyen más megoldás nem létezik ennek orvoslására, csak az, ha maximális figyelmet fordítasz ikrek jegyű párodra és felveszed az ő ritmusát. Éreztesd vele, hogy ő az életed középpontja, akire szükséged van, ám mindemellett légy nyugodt és odaadó társ. Csak így tarthatod meg őt.

3, Nyilas (november 22. – december 21.)

A Nyilas egy nagyon érdekes jegy, ugyanis ő igényli a legtöbb szabadságot. Teljesen rosszul van, ha valaki meg akarja mondani neki, hogy mit, mikor és hogyan csinálhat. Számára ez olyan, mintha meg akarnák fojtani. A házasságot is egyfajta börtönnek tartják, ritkán adják be a derekukat. Tipikusan olyan akár egy kisgyerek, ugyanis minél jobban tiltod valamitől, annál jobban akarja csinálni. Csak abban az esetben maradnak hűségesek, ha nem korlátozod le őket, hanem hagyod, hogy szabadon élhessenek. Nem kell félni attól, hogy kicsapongó életet éljenek, mert ha megadod nekik, amit akarnak akkor maximálisan meg lehet bennük bízni. De amint megérzik, hogy szorítasz a gyeplőn, gyorsan kibújnak belőle és elinalnak.

A te párod ilyen jegyű?

Ezek is érdekelhetnek