Világunk.hu
2023 december 4 hétfő
Világunk.hu
KezdőlapEgészségBiztos volt benne, hogy a férje megcsalja. Megnézte a telefonját, és rájött, hogy...

Biztos volt benne, hogy a férje megcsalja. Megnézte a telefonját, és rájött, hogy ennél sokkal undorítóbb dolgot csinál

-

Mollie Clark és férje nemrég házasodtak össze. Valamivel az esküvő után a férfi furcsán kezdett viselkedni. A 21 éves lány biztos volt benne, hogy megcsalja, de az igazság sokkal durvábbnak bizonyult…

Az első gyanúk

Mollie Clark észrevette, hogy férje nagyon furcsán kezdett viselkedni az esküvő után. Ideges volt, amikor a felesége csak hozzáért a mobiljához. Ez mindig gyanús! A nő biztos volt benne, hogy párja megcsalja. Egy nap úgy döntött, hogy igazolja a gyanúját. 

Aznap Richard bedugta a telefont a töltőjébe, és kiment a konyhából. Hozzátette, hogy ne nyúljak hozzá…

kep 2022 09 02 134211261

Képtelen volt elhinni

Gyanakvása ekkor már tetőzött. Nem tudott ellenállni a kísértésnek, hogy megtudja, mit is rejteget valójában a férje. Most már tudja, hogy szívesebben talált volna huncut üzeneteket egy másik csajtól. Az igazság sokkal durvább volt. Férje telefonja tele volt rejtett kamerás felvételekkel, amin nők láthatók egy közeli KFC étterem mellékhelyiségében.

kep 2022 09 02 134333941

Amikor Mollie meglátta az első videót, nem akart hinni a szemének. Olyan sokkot kapott, hogy a telefon kiesett a kezéből. Felvette, és megnézte a többi filmet. Az étterem mellékhelyiségéből készült felvételeken pisilő-kakiló nők voltak. Sőt! Még kiskorúak is. Megrémült. Tudta, hogy nem várhat. Az első alkalommal a rendőrséget hívta, a másodikkal a férje anyját.

20 perc múlva már a kocsiban ültem a húgommal. Úton voltunk az állomásra. Rájöttem, hogy az a férfi, akihez hozzámentem, soha nem is létezett. Nem ismertem ezt az embert.

kep 2022 09 02 134447297

Amikor a férjét letartóztatták, szinte azonnal bűnösnek vallotta magát. Később ismét megdöbbent. A rendőrök elmondták neki, hogyan tesztelte a férje a webkamerát. Mielőtt beszerelte volna a KFC vécéjébe, kipróbálta a házukban, és nézte, ahogy Mollie a WC-t használja.

Richard Coopert két év felfüggesztett börtönbüntetésre ítélték. Felesége ismét megdöbbent, amikor meghallotta az ítéletet. A büntetés túl alacsonynak tartja.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!