2023 június 9 péntek
KezdőlapCelebBombanővé operáltatta magát a 160 kg-os Instagram-celeb

Bombanővé operáltatta magát a 160 kg-os Instagram-celeb

-

Kayla Lavende mindig is az ikonikus babára szeretett volna hasonlítani, de a testalkata cseppet sem passzolt a dologhoz. Az amerikai lány több táplálkozási szakemberrel is beszélt és számtalan diétát kipróbált, de egyik sem volt hatékony.

kep 2022 04 03 081435840
Bombanővé operáltatta magát a 160 kg-os Instagram-celeb

Fejben dől el minden

A meghatározó pillanat akkor jött el az életében, amikor egy repülőre kellett felszállnia és nem fért el egy ülésben. Nagyon kellemetlen és megalázóm szituáció volt a számára. Két ülésre és egy biztonsági öv-hosszabbítóra volt szüksége, hogy repülhessen.

A fiatal lány kénytelen volt drasztikusabb beavatkozást bevállalni. Kaylának eltávolították a gyomra 80%-át. Kimerítő diétába és fitneszbe kezdett.

A lány elképesztően megváltozott, de ő azon kevesek egyike, aki nem gyűlöli az átalakulás előtti testét.

„A műtét után izgatott voltam. Úgy éreztem, itt az idő újrakezdeni mindent.”

kep 2022 04 03 081356545
Bombanővé operáltatta magát a 160 kg-os Instagram-celeb

„Tudtam, hogy ezzel még nincs vége. Az egész életmódomat meg kell változtatnom. A műtét után kisebb adagokat ettem, de rá kellett jönnöm arra is, hogy a szervezetemnek teljesen más ételekre van szüksége, mint amiket korábban ettem. Kihagytam a szénhidrátokat, cukrot és a feldolgozott élelmiszereket. Magasabb fehérjetartalmú ételeket kezdtem enni.”

A lány most már büszkén pózol fehérneműkben, vagy feszes leopárdmintás ruhákba.

kep 2022 04 03 081322371
Bombanővé operáltatta magát a 160 kg-os Instagram-celeb

„Büszke vagyok a testemre. 160 kiló voltam, most pedig egy karcsú, vonzó nőként élhetek tovább. A lényeg, hogy szeresd a tested és akkor nem fog cserbenhagyni. Számíthatsz rá, még akkor is, ha drasztikusan meg akarod változtatni.”

Kayla Barbie iránti rögeszméje már gyermekkorában kezdődött, és felnőtt korában sem lankadt. Korábban több mint 200 babája volt.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ezek is érdekelhetnek