2022 május 22 vasárnap
KezdőlapCelebBritney Spears bugyit villantott - Így mutatta meg rajongóinak remek formáját

Britney Spears bugyit villantott – Így mutatta meg rajongóinak remek formáját

-

Britney egy jógastúdióból posztolta legújabb fotóját, amelyen jól látszik, hogy kitűnő formában van.

Az énekesnőnek elég zűrös a múltja, azzal is mindenki tisztában van, hogy voltak pszichés problémái és megjárta a pszichiátriát is. Felröppent a hír, hogy Britney még a színpadnak is búcsút mondhat, de most úgy tűnik, minden rendben van az életében. Évekkel ezelőtt volt egy idegösszeroppanása is, majd akkor is lelki problémákkal küzdött, amikor édesapjánál komoly egészségügyi gondokat diagnosztizáltak.

A történtek után a sztár összeszedte magát és Hawaii-ra utazott regenerálódni. A pihenés mellett azonban gyakran látogatja az edzőtermeket.

Az utóbbi másfél hétben semmilyen új információt nem közölt magáról, valamint képeket sem osztott meg magáról közösségi oldalán. Most viszont újra felhívta magára rajongói figyelmét. Egy maui jógastúdióból tükörszelfis fotót tett közzé oldalán. Britney éppen nyújtás közben fotózta le magát.

Elmondása szerint azonban még mindig jobban szereti a táncot a jógánál, valamint azon szomorkodott, hogy telefonjából több képet is elveszített, ezért maradtak el mostanában bejegyzései közösségi oldalán.

Ezek is érdekelhetnek