2023 június 8 csütörtök
KezdőlapCelebBritney Spears újabb botrányos képet és videót osztott meg

Britney Spears újabb botrányos képet és videót osztott meg

-

Nem is olyan régen Britney Spears újabb polgárpukkasztó dolgot tett, mellyel apja még jobban érezte, hogy lányának szüksége van a felügyeletre és az irányításra. A minap olyan felvételt és képet tett közzé, melyen mezítelen kebleit masszírozta. Akkor a csapból is az ő furcsa viselkedése folyt, ám úgy tűnik, hogy nem egyszeri alkalomról volt szó. Most újabb fotóval sokkolta családját és okozott örömet rajongóinak.

A 39 éves énekesnő nagyjából 12 órája posztolta ki legújabb fotóját, amin hátat fordít a kamerának, de semmi más nincs rajta csak egy fekete alsónemű. A poszthoz annyit írt: „Itt a fenekem 😉🍑”

Mivel akadtak olyanok, akik nem hitték el, hogy a kép nincs szerkesztve, ezért Britney hirtelen felindulásból egy újabb posztot osztott meg, mely egy videó volt. Itt kendőzetlenül mutatta meg, hogy képében egyáltalán nincs semmi mesterkélés.

„Itt egy videó, hogy lássátok, tényleg ez a fenekem🍑🍑🍑 !!!! Nincs filter vagy szerkesztés… ez az igazi!!!! Szelfi bottal csináltam magamról és mindig így fogom 🤳🏻📷 … FENNMARAD … NEM BESZÉL VISSZA … és RENDKÍVÜL MEGBÍZHATÓ 🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️ !!!

Az énekesnő egyébként beadta kérelmét a bíróságnak, hogy szüntessék meg apja felügyeleti jogát felette. Ügyvédje elmondása szerint jogosult arra, hogy a bíróság most komolyan mérlegelje szüksége van-e apja felügyeletére. A bejelentés szerint Britney élete és annak körülményei olyan mértékben megváltoztak, hogy a konzervatórium létrehozásának okai már nem léteznek.

1 11
Britney Spears újabb botrányos képet és videót osztott meg

Mr. Spears ezzel szemben azzal érvelt, hogy csak a legjobbat akarja lányának. Úgy véli ő tudja kezelni Britneyt. Az énekesnő persze ezzel korántsem ért egyet. Az ügynek még nincs vége mert a bíró még nem hozott ítéletet. De valószínűleg Britney javára fognak dönteni, ugyanis apja megdöbbentő dolgot tett. Benyújtott egy kérelmet, hogy a bíróság szüntesse meg a gondviselői státuszát.

889731 4031568 2 updates
Britney Spears újabb botrányos képet és videót osztott meg

„Én csak a legjobbat akarom a lányomnak, de ha ő meg szeretné szüntetni a felügyeletet és úgy gondolja, hogy képes irányítani a saját életét és anyagi dolgait, akkor meg kell adni neki ezt a lehetőséget.” – nyilatkozta Britney apja.

Ezek is érdekelhetnek