2022 október 2 vasárnap
KezdőlapCelebByeAlex csúnyán összeveszett egy pesti gyorsétteremmel. Jogosan?

ByeAlex csúnyán összeveszett egy pesti gyorsétteremmel. Jogosan?

-

Az énekesre úgy tűnik rájár a rúd. Egy fővárosi gyorsétterem dolgozóival akadt most össze a bajsza. A hazai celeb a Facebook oldalán panaszkodott egy kicsit, de az étterem dolgozói úgy döntöttek, hogy beleállnak a vitába…

„Amikor nagyritkán rendelsz egy burgert és a jéghideg italt összezacskózzák vele, hogy azonnal mikrózhasd a fagyos kajádat #nemlogikus”

Több se kellett és hamar jött is rá a válasz…

Kedves Alex, az is elképzelhető, hogy egy munkatársunk a 297edik megrendelés után egymás mellé tette az italt a burgerrel, miután igyekszik mindenkit szívvel, lélekkel kiszolgálni. Vagy az is, hogy a futár cég több címet visz ki (ami tőlünk független) és kihűl közben. De igazából mi sem posztoljuk ki, ha nem tetszett egy nótád. És persze elnézést a hibáért. ByeAlex #nemlogikus

Majd jött még egy válasz a sztártól…

„Oh, én kérek elnézést hogy szóvá mertem tenni. (Szerintem viccesen amúgy) Az ételt nem minősítettem. Nem szerettem volna megbántani vele a kis cégeteket” – magyarázkodott, majd hozzátette: „Tudjátok, azért nem csinálok magamnak hamburgert, mert bízom abban, hogy azok, akik azt hirdetik, hogy ehhez értenek, azok értenek is hozzá.”

Továbbá azóta írt még egy hosszabb bejegyzést is…

ne ez az amire én is azt mondanám, hogy szóra se érdemes. vicc. és hogy faszt érdekel ez a fasz byealex meg az egész. de tessék. pár perc kellett ahhoz, hogy reklámot csináljak nektek Pesti Pipiaz, hogy milyet… de akkor összefoglalnám. – igazából eredetileg még csak nem is voltam bántó, csak elvicceltem azt hogy a jéghideg italt összekötöztézek a burgerrel. ezt vehetnétek építő jellegű kritikának, mert faszság. nem tudom mióta vagytok piacon. én csak egy csirkés burgert akartam és ti voltatok az első találat. (igaz írhattam volna privát mailt is, de alapvetően már megszoktam, hogy mind a foodpanda amúgy, mind sokszor a szolgáltató szarik a vásárló fejére… 🤷🏻‍♂️)- ti aztán jöttetek a kommentetekkel (lentebb), ahol elsősorban a futárra kenitek az egészet. (mindenki ezt szokta amúgy… tré!) – a kommentben sima bocsánatkérés helyett, még személyeskedtetek is egyet a vevővel (aki fizetett és még annyira tényleg nem is volt bántó) – tudjátok 2020ban emlékszem rá mikor sok becsületes vendéglátó (még barátom is) bezárt. nehezen maradtak meg a cégek a piacon, és sokakat csak a házhozszállítás lehetősége mentett meg. nem tudom ti léteztetek-e akkor. ritkán burgerezem. mi akkor egy évig nem zenélhettünk. nem volt tv műsor, semmi ami az én életem volt. sokan rosszindulattal azt mondták, menjek kapálni. nem mentem. mert én tényleg szívvel-lélekkel csinálom amit… hittem a jóban. ti említettétek a kommentben, hogy amúgy ti szívvel-lélekkel. nos, nem látszik számomra. bár ki vagyok én, hogy véleményem lehessen? csak egy vevő. de azt tanácsolom, hogy ennél tényleg legyetek egy vásárlótokkal szívesebbek meg lelkesebbek, nehogy végül el kelljen menni kapálni… 😄– ja és kár hogy nincs humorotok. szóval, én kérek elnézést, sokat képzeltem bele egy pipiburgerbe. és különben is, vannak ennél sokkal nagyobb gondok is az életben… ugye… ugye?

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ezek is érdekelhetnek