11 híres nő, akik büszkén mutatták meg a világnak retusálás nélküli fotóikat

Megosztás

- Hirdetés -

A képszerkesztés ma már mindenki számára ismerős dolog. Léteznek olyan alkalmazások, amelyekben csupán néhány kattintással előhívhatjuk „saját sminkcsapatunkat”, emellett pedig minden hibánk kijavítható. A világsztárok többségéről szinte nem is látunk olyan fotót, amelyen nincs háttérmunka.

Egyesek szerint nem kell elrejtenünk hibáinkat, hisz tökéletes nő nem létezik. Így is van. Néhány híresség is így gondolta, Photoshop és mindenféle javítás nélkül mutatták meg bájaikat a világnak. Ezzel bebizonyították, hogy nincs mit takargatniuk, mert épp a hibák lehetnek azok, amelyek vonzzák a férfiak tekintetét.

  1. Hilary Duff

„Ezt lányok, nők és anyák nevében teszem közzé. Egy hosszú filmkészítési szezon után néhány hétig a fiammal élvezem a nyaralást. A webhelyek és folyóiratok szeretnék megosztani a „hírességek hibáit”. Nos, igen, vannak hibáim! A testem életem legnagyobb ajándékát adta nekem. Ez Luke, a fiam.”

- Hirdetés -

2. Demi Lovato

„Ez a legnagyobb félelem: egy fotó fürdőruhában, retusálás nélkül. És találd ki mi ez? Narancsbőr! Fáradt vagyok attól, hogy az emberek előtt szégyellnem kell a testem, annyira fáradt vagyok minden fotó szerkesztéséről, hogy az megfeleljen valaki szépség-ideáljának. Az akarok lenni, aki vagyok, és nem megfelelni mások normáinak.”

3. Kate Upton

- Hirdetés -

Tíz éve a modelliparban dolgozó Kate úgy érezte, meg kell mutatnia testét kislánya születése után.

4. Sharon Stone

Sharon Stone 61 éves, de ugyanolyan csodálatos, mint sok-sok évvel ezelőtt.

- Hirdetés -

5. Ashley Graham

A közismert plus size méretű modell, Ashley Graham gyakran bírálat alá esik ruházata és súlycsökkenése miatt. A modell azonban nem takargat semmit, nincs miért szégyenkeznie.

6. Courtney Kardashian

A modell és üzletasszony megmutatta csípőjét és azon lévő striákat. Sokan megköszönték neki, hogy nem szégyellte megmutatni a valóságot.

7. Renee Zellweger

Az 50 éves színésznő smink nélkül mutatta meg önmagát a nagyvilágnak. Nincs szüksége arra, hogy retusálással megfiatalítsák őt, erre akarta felhívni a vele egykorú hölgyek figyelmét. Viseljék emelt fejjel korukat és annak jeleit, az idő múlik, ez ellen nem tehetünk semmit.

8. Serena Williams

Serena azért osztotta meg a képet magáról, hogy segítsen azoknak a nőknek és lányoknak, akiknek azonosulnak vele.

9. Jamila Jamil

A színésznőnek a melle fölött vannak striái, amiket büszkén visel és mutat meg a világnak.

10. Victoria Beckham

„Mi az igazi és mi nem? Igen, vannak ráncaim és ez így van rendjén.”

11. Chrissy Tigen

A modell és színésznő szülés után mutatta meg lábait retusálás nélkül. Rajongói büszkék voltak rá, és ennek hangot is adtak közösségi oldalán.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!