A Sugarloaf frontembere nyílt levelet tett közzé Dér Heninek címezve – „A gyámod voltam”

Megosztás

- Hirdetés -

Dér Heni a legismertebb magyar előadók közé tartozik, aki még 2003-ban tűnt fel a Magasztár első szériájában. Még csak 17 éves volt, de már a mindene volt az éneklés. Legnagyobb álma az volt, hogy elismert és sikeres énekesnő legyen. A műsorban szépen menetelt, ám sajnos csak a 8. helyet érte el. 19 évesen felkarolta őt a Sugarloaf frontembere, Tóth Szabi.

1 4 A Sugarloaf frontembere nyílt levelet tett közzé Dér Heninek címezve - "A gyámod voltam"

Sok mindenen mentek keresztül, komoly sikereket értek el, a zenekar által ismerhette meg jobban Dér Henit a nagyközönség. Megmutathatta, hogy mennyire jól tud énekelni, milyen jól tudja használni a hangját. 2013-ban Heni kilépett a zenekarból és szólókarrierbe kezdett. Évekkel később úgy nyilatkozott, hogy már akkor sem azokat a dalokat énekelte, amiket szeretett volna, ám amióta nem tagja a zenekarnak, azóta egyre nagyobb babérokra tör.

2 3 A Sugarloaf frontembere nyílt levelet tett közzé Dér Heninek címezve - "A gyámod voltam"

Heni később a „Sztárban sztárban” is énekelt, ám már a második adás során kiesett. 2014-ben indult az Euróvíziós Dalfesztiválon és egészen az elődöntőig menetelt „Ég veled – Next please” dalával. 2015-ben szintén megpróbálta és be is került „Ébresztő” című dalával, de akkor sem nyerte meg a versenyt. 2016-ban Kucsera Gáborral karöltve versenyzett a „Nagy duett” című műsorban. A 4. helyezést érték el.

- Hirdetés -
3 4 A Sugarloaf frontembere nyílt levelet tett közzé Dér Heninek címezve - "A gyámod voltam"

Most azonban napvilágra került egy nagyon érdekes levél, amit maga Tóth Szabolcs Sugarloaf frontember tett közzé saját Facebook oldalán. A bejegyzésben arról beszélt, mennyire elszomorítja, hogy Heni ennyire rossz véleménnyel van a kapcsolatukról, holott állítása szerint soha nem bántotta őt, sőt ellenkezőleg, mindenben segítette.

48807 source A Sugarloaf frontembere nyílt levelet tett közzé Dér Heninek címezve - "A gyámod voltam"

A teljes bejegyzés itt olvasható:

„Drága Henrietta Dér!
A napokban megint felhívták a figyelmemet egy nyilatkozatodra.
Megnéztem és megmosolyogtatott az a cancel culture amivel átírod a közös múltunkat. Engem nem annyira zavar, mert ismerlek, de sokakat viszont igen és inkább miattuk szólalok most meg. Én inkább nem annyira értem,
hogy miért írod át folyamatosan azt, ami történt. Bennem nincs sértettség,
annyira nincs, hogy folyamatosan segítettem a szóló karriered még a tavalyi évben is! Emlékszel? Ennek ellenére te sorozatosan adsz olyan megnyilvánulásokat széles platformokon, amik nem fedik a valóságot:( Én soha nem nyilatkoztam negatívan rólad, még a kiválásod után sem, főleg nem 8 évvel később. Pedig tudod, én is mondhatnék érdekes dolgokat! Szerintem ez nem lenne elegáns, én igyekszem a szépre emlékezni, arra, hogy mennyi közös élményünk, sikerünk és boldogságunk volt közösen. 19 voltál amikor bekerültél hozzánk, a tehetséged miatt!! Semmit nem tudtál a szakmáról, mi már akkor is egy befutott, többszörös aranylemezes zenekar voltunk. Velünk nőttél fel, emlékszel? Én voltam a gyámod, havonta ültem veled a bevándorlási hivatalban, hivatalosan is vállalva a gyámságod és megígérve a szüleidnek, hogy vigyázok rád. Mindig óvtalak emberektől és attól, hogy olyan dolgokat csinálj, amiket később megbánnál vagy a karriered inná meg a levét. Folyamatosan tanítottalak arra, hogy tudnod kell nemet is mondanod bizonyos dolgokra. Próbáltalak az egészséges exibicionizmus keretein belül terelgetni, még akkor is, amikor már kellően felnőttnek és önállónak tartottad magad. Közösen (!) elértünk hatalmas sikereket. Nem értem, erre te miért nem így emlékszel. Eddig nem szóltam semmit a nyilvánosság előtt, mert nem érzem ezt elegánsnak, fairnek, meg nincs is jelentősége a részemről. A sas nem vadászik legyekre! Szerintem inkább a szeretetre és a jóságra koncentrálj. Ne nyilatkozz butaságokat!:) Az én szívemben szeretet van, ajánlom, legyen a tiédben is csak az, és így sokkal jobb ember tudsz lenni!
Drága Heni, Ölellek 😘”

- Hirdetés -

A kommentelők szinte egytől-egyig Szabolcs pártját fogta.

„Heniről megvan a véleményem a „Nyerő páros” óta, ezek után már nincs is mit mondani róla…” – írta az egyik.

„Heni az Erdőben van, szíve teli gyűlölettel és keserűséggel….valaki segítsen Neki visszatérni a Szeretet Földjére.” – írta a másik.

- Hirdetés -
der heni sugarloaf A Sugarloaf frontembere nyílt levelet tett közzé Dér Heninek címezve - "A gyámod voltam"

„Hát Szabikám én nem tudom mit nyilatkozott ez a nő, de valakit ilyen elegánsan elküldeni a p…. ba!!!!! Gratulálok, ezt tanítani kéne, szuperek vagytok csak így tovább!!! 🎸🎸🎸🎸🎸🤘🤘🤘🤘🤗” – állt a következő kommentben.

„Ejj Szabi! Az a baj ebben a világban, hogy sokan gyorsan elfelejtik, hogy ki is volt az, aki megfogta a kezüket a pálya elején… Nem kevés ilyen ember került ki a kezeim alól akik azóta meg sem akarnak ismerni, sőt… De hagyjuk is. Elengedtem őket, örülök, ha valamelyik sikeres és ezt láthatom. Én is szeretettel gondolok azokra a kis ifjakra akik annak idején szerényen, félénken álltak elém az első találkozó alkalmával. Jó ember vagy és örülök, hogy te sem hagyod, hogy ezek a dolgok kiégetté tegyenek és igy tudsz tovább szeretni! 🤗😘 Ja és boldog születésnapot! 🥂🎂” – szólt oda egy újabb.

Ti mit gondoltok? Hallottatok az ügyről?

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!