Gyerekmodellek. Milliókat keresnek a szüleiknek, de az életük tönkremegy

- Hirdetés -

5 éves gyerekek, akik szépségversenyeket nyernek. Szinte rájuk sem lehet ismerni. Erős smink, műszempillák és provokatív ruhák. Így állnak a színpadra és a kamerák elé. Ezért rengeteg pénzt kapnak, de vajon nem árt ez nekik? Mi van a gyermekkorral? A felhőtlen játszadozással? Tényleg jó az, ha ennyi idősen megtapasztalják a kíméletlen modellvilágot?

kep 2021 12 29 104249 Gyerekmodellek. Milliókat keresnek a szüleiknek, de az életük tönkremegy

A szülők általában büszkék gyermekeikre, és szeretnek velük dicsekedni. A legtöbben a közösségi médiában teszik mindezt, de vannak más módszerek is, amelyek évek óta hatalmas vitákat generálnak.

Ezek közé tartoznak a gyermekeknek szóló szépségversenyek. Sokan megkérdőjelezik, hogy miért jó egy 5 éves gyereket színpadra küldeni teljes sminkben, meg olyan szettben, ami még egy 21 évesnek is merész lenne.

- Hirdetés -
kep 2021 12 29 104356 Gyerekmodellek. Milliókat keresnek a szüleiknek, de az életük tönkremegy

Póthaj, műszempillák, műkörmök, erős smink és kihívó ruhák. Egyszóval mindent megtesznek azért, hogy a fiatal lánykák felnőttnek tűnjenek. Sőt! Néha még egy felnőttől is sok lenne mindez.

Persze, az édesanyák szívesen küldik a gyermekeiket ilyen versenyekre, annak ellenére, hogy az ilyen rendezvények vonzzák a „liliomtiprókat”.

kep 2021 12 29 104429 Gyerekmodellek. Milliókat keresnek a szüleiknek, de az életük tönkremegy

Kynlee Heiman még csak öt éves, de már most hosszú sikertörténettel rendelkezik. A lány rendszeresen vesz részt gyermekeknek szóló szépségversenyen, de nem csak a cím vagy a népszerűség kedvéért.

- Hirdetés -
kep 2021 12 29 104527 Gyerekmodellek. Milliókat keresnek a szüleiknek, de az életük tönkremegy

Egy ilyen verseny megnyerése komoly anyagi jutalommal jár. Kynlee 22 különböző címet nyert el a pályafutása során. Az utolsó szépségversenyért 2400 dollárt (784.000 Forintot) kapott.

Valljuk be, hogy a szülők is örülnek, hogy a lányuk jól keres. Sajnos sok esetben derült ki, hogy az egész anya és apa nyomására történt.

kep 2021 12 29 104655 Gyerekmodellek. Milliókat keresnek a szüleiknek, de az életük tönkremegy

Magyarán a szülők a lányukkal keresnek extra pénzt.

- Hirdetés -

Ez már évek óta vitákat generál. Ennek ellenére még mindig nagyon népszerűek ezek az események.

kep 2021 12 29 104726 Gyerekmodellek. Milliókat keresnek a szüleiknek, de az életük tönkremegy

Vajon a kis Kynlee mit gondol erről?

A lánynak hosszú vörös haja és nagy kék szeme van. Gyönyörű, de a színpadon a felismerhetetlenségig megváltozik. Kynlee erős sminket, műszempillát és Barbie-stílusú haját visel. Egy biztos: Kynlee nem úgy néz ki, mint egy 5 éves a versenyen. Az egészet feltűnő vagy provokatív stílus egészíti ki.

kep 2021 12 29 104844 Gyerekmodellek. Milliókat keresnek a szüleiknek, de az életük tönkremegy

Ne feledkezzünk meg Eden Wood-ról, aki a világ leghíresebb gyermekmodellje volt. Végül kiderült, hogy az anyja edzésre, diétára kényszerítette. Egy 5 éves kislánytól…

kep 2021 12 29 104821 Gyerekmodellek. Milliókat keresnek a szüleiknek, de az életük tönkremegy

Jó, ha ennyi idősen valaki a show-biznisz világában találja magát?

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!