Kulcsár Edina és Csuti kapcsolata válságba került – „Mi azért jöttünk ebbe a műsorba, hogy megmentsük a házasságunkat”

- Hirdetés -

Kulcsár Edina és férje Csuti, már öt és fél éve alkotnak egy párt, 2018-ban pedig kimondták egymásnak a boldogító igent is. Az egykori szépségkirálynőnek és szerelmének két közös gyermeke született, Medox és Nina. Életük csak akkor vált teljessé, mikor ők meglátták a napvilágot és bearanyozták a mindennapjaikat.

3 22 Kulcsár Edina és Csuti kapcsolata válságba került - "Mi azért jöttünk ebbe a műsorba, hogy megmentsük a házasságunkat"

Persze a sok munka, hajtás, kötelesség és egyéb teendők mellett nagyon nehéz még két kisgyerekre is figyelni, ám Edina mindent megtesz azért, hogy ők soha semmiben ne szenvedjenek hiányt. Óriási segítségére van az édesanyja és húga, akik szintén olyan gyönyörűek és tehetségesek, mint ő. De hiába a jól felépített napirend és program, olykor előfordulnak hullámvölgyek. Most ők is egy mélyebb korszakát élik a kapcsolatuknak.

1 21 Kulcsár Edina és Csuti kapcsolata válságba került - "Mi azért jöttünk ebbe a műsorba, hogy megmentsük a házasságunkat"

A 30 éves Edina és a 37 éves András elfogadták az RTL Klubon futó „Nyerő páros” című reality műsor felkérését, és állításuk szerint ezt abból kifolyólag tették, hogy megmentsék a házasságukat. Erről az egyik adás során beszéltek, mikor mindenki körbe ült és játékos társaik megkérdezték, hogy ők miért vállalták el a műsorban való szereplést. Edina és Csuti rajongói valószínűleg köpni-nyelni nem tudtak ennek hallatán, hisz ennyire sosem tárulkoztak még ki a közösségi platformokon.

- Hirdetés -

Arról is meséltek, hogy egyszer olyan szinten összevesztek, hogy Csuti Edinához vágta a jegygyűrűjét, Edina pedig dühében fogta és kidobta a kukába. Habozás nélkül elmesélte, hogyan is történt a dolog, Csuti pedig döbbenten nézett rá és mondta: „Dehogy dobtad ki.” Úgy tűnik felesége temperamentuma meglepte az egykori focistát.

Vajon sikerül kikecmeregniük ebből a helyzetből? A műsor segíteni fog nekik elrendezni a problémákat? Ti mit gondoltok?

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!