Magyar hírességek, akik bevallották, hogy mennyit kerestek Dubajban.

- Hirdetés -

Nemrég írtunk egy cikket azzal kapcsolatban, hogy mi folyik Dubajban. Elképesztő összegeket keresnek azok a lányok, akik bevállalták a külföldi escort-kiruccanást. De vajon milyen áron?

kep 2021 12 10 103338 Magyar hírességek, akik bevallották, hogy mennyit kerestek Dubajban.

Több magyar celeb-lány is elismerte, hogy bizony kiment egy-két körre meglátogatni a sejkeket egy kis extra pénz fejében.

kep 2021 12 10 103353 Magyar hírességek, akik bevallották, hogy mennyit kerestek Dubajban.

A legtöbb celeb persze titkolja, hogy pontosan mi okból is ment ki az arabokhoz. Voksán Virág, egykori playmate állítása szerint zenélni volt kint az Emirátusokban. Többször is volt már kinn. Már csak azért is furcsa a dolog mert több olyan helyszínt említett meg, ahova csak VIP vendégek mehetnek és teljesen zárt körű, privát bulikról van szó. Nem meglepő, hogy róla is felröppent a pletyka, hogy nem csak zenélgetett.

kep 2021 12 10 103421 Magyar hírességek, akik bevallották, hogy mennyit kerestek Dubajban.

Egy fotómodell, Bánovics Marcsi szavait idéznénk:

- Hirdetés -

„A modellkörökben nyílt titok ez a téma, mi is halljuk-tudjuk egymás között, hogy ki az, akire ez a kifejezés pontosan ráilleszthető. Évek óta szállonganak sztorik, nevek és tarifák is, de számomra már lerágott csont és kicsit unalmas is! Pár éve Molnár Anikó mesélt nyíltan az ezzel kapcsolatos élményeiről, tavaly olvastam Szalai Vivien erről szóló Hamis gyönyör című könyvét is, most pedig, ha jól tudom, egy ezzel titokban foglalkozó modellügynökség dőlt meg, ezért szellőztetik újra ezt a sztorit. Személy szerint én először ezzel a jelenséggel a 2005-ös playmate-választást követően találkoztam. Nem egy, nem kettő (többnyire rejtett számról érkező) ajánlatot kaptam ügynökségektől, akik ehhez hasonló munkaajánlattal hívtak fel. Akkor derült ki számomra, hogy sokan csak azért jelentkeznek különböző szépségversenyekre és hajszolják a címlapokat, mert tudják, ezek mind-mind felnyomhatják az ezzel foglalkozó leányzók árait.”

kep 2021 12 10 103648 Magyar hírességek, akik bevallották, hogy mennyit kerestek Dubajban.

„Azt hiszem a félreértések elkerülése végett jobb, ha leírom, én természetesen nemet mondtam. Nekem nem lenne gyomrom vagy lelkem ehhez, de hangsúlyozom, nem vetek senkire sem követ, mert a könnyebb utat választja. Egyébként pár éve én is voltam 2-3 napot Dubajban Kis Hegedűs Réka modell barátnőmmel egy fotózáson, és ahelyett, hogy büszkén és jóleső érzéssel emlékeznék vissza arra a pár napra, szinte szégyellve/magyarázkodva említem most meg. Én nem szeretnék sem neveket, sem történeteket kiemelni, én a hallomásra egyébként sem adok. Nem lenne fair.”

kep 2021 12 10 103658 Magyar hírességek, akik bevallották, hogy mennyit kerestek Dubajban.

A Nemzeti Nyomozó Iroda pár évben több lehetséges ügynököt is őrizetbe vett. Így került képbe több magyar celeb is. Bodi Sylvi, Iszák Eszter, VV Gigi és persze Cicciolina. Utóbbi nyíltan bevallotta, hogy egy nagyon fontos államfő szüzességét kellett elvennie.

- Hirdetés -
kep 2021 12 10 103712 Magyar hírességek, akik bevallották, hogy mennyit kerestek Dubajban.

Hogy pontosan mit kell csinálni, annak több kategóriája van. Egyesek csak táncolgatnak és iszogatnak a vendégekkel. Ez az első szint. Persze, gyakran elcsábulnak egy nagyobb ajánlat fejében, így rögtön a második kategóriába kerülnek. Alkalmi örömlányokká válnak. A harmadik kategóriában azok vannak, akik egyértelműen azért mennek ki, hogy bevessék a bájaikat.

kep 2021 12 10 103734 Magyar hírességek, akik bevallották, hogy mennyit kerestek Dubajban.

Sok egyetemista él ezzel a lehetőséggel. Könnyű pénzkereseti forma, amivel luxuséletet engedhetnek meg maguknak az iskola mellett.

Ez az összeg havi három millió forint is lehet. Általában 4.000 – 10.000 euró között mozog a kereseti lehetőség. Attól függ persze, hogy ki-mit vállal. Ezeket előre egyeztetik az ügynökségek.

- Hirdetés -
kep 2021 12 10 103851 Magyar hírességek, akik bevallották, hogy mennyit kerestek Dubajban.

Molnár Anikó nem titkolta, hogy volt olyan időszak, amikor dubajozásból élt. Egy dúsgazdag arab milliárdos mellé rendelték ki. Állítása szerint csak ruha nélkül kellett úszkálnia egy medencébe és ezért két millió forintnyi eurót kapott.

Iszak Eszter hoszteszkedni ment ki, de állítólag nem tetszett neki, amit kint látott, bepánikolt és hazajött.

Talán Cicciolina, aki teljes mértékben beismerte, hogy ő bizony mindent bevállalt. „Nem szégyen ez a szakma sem, ha valaki tökélyre fejleszti. Abból a pénzből amit anno három nap alatt ott megkerestem, évekig meg lehetett volna élni.”

kep 2021 12 10 103901 Magyar hírességek, akik bevallották, hogy mennyit kerestek Dubajban.

Ami furcsa az egészben, hogy szinte minden csinos celebnek van egy sztorija arról, hogy kiment, de ő bizony nem vállalt semmi olyat, mert ez nagyon rossz dolog.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!