Meghalt a híres labdarúgó felesége. A 27 éves lány egy tragikus autóbalesetben vesztette életét

- Hirdetés -

A híres labdarúgó felesége meghalt. A 27 éves modell tragikus balesetet szenvedett az autópályán. Férje Mercedesét vezette, amikor hirtelen egy másik személygépkocsinak ütközött, majd egy kamionnak sodródott. Esélye sem volt a túlélésre.

A híres labdarúgó felesége meghalt

Oleh Dancsenko ukrán labdarúgó most nehéz időszakon megy keresztül. 27 évesen özvegy lett, miután felesége, Victoria tragikus autóbalesetben halt meg Odessza közelében. 2017 óta vannak együtt, és három évvel később összeházasodtak.

A 27 éves modellt, aki a kijevi Nemzeti Kereskedelmi és Gazdaságtudományi Egyetemen szerzett pszichológiát, sokan ismerték a közösségi oldalakon. Ott többször tett közzé olyan videókat, amelyekben azzal büszkélkedhet, hogy autóvezetés közben túllépi a megengedett sebességet, és figyelmen kívül hagyja a közlekedési szabályokat. Ismert gyorshajtó volt.

- Hirdetés -

A szerencsétlen napon Victoria Danchenko férje Mercedesét vezette a Kijevet és Odesszát összekötő autópályán. Ukrán értesülések szerint a 27 éves lány egy ezüstszínű Kiával ütközött, majd egy teherautónak sodródott és lecsúszott az útról . Az eset következtében a nő olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette.

A baleset annyira súlyos volt, hogy a modell testét nem is tudták egy darabban kiemelni az autóból…

Ki az Oleh Dancsenko?

Oleh Danchenko 1994. augusztus 1-jén született Zaporizzsjában. Ő egy ukrán labdarúgó, aki középpályásként játszik. Futballpályafutását a Dynamo Chmielnickiben kezdte 2011-ben. A futballista nem kommentálta a tragédiát, de a közösségi oldalakon lavinaként szórják neki együttérzésüket a követői.

- Hirdetés -

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!