Neki van a legnagyobb szája a világon. „Ez a lány a fogorvosa kedvenc páciense”

Megosztás

- Hirdetés -

Az amerikai Samantha Ramsdellnek van a legnagyobb szája a világon. A 31 éves nő nemrég hivatalosan is bekerült a Guinness Rekordok Könyvébe. Samantha szája olyan széles, hogy különösebb erőfeszítés nélkül tesz bele egy almát, egy hamburgert vagy egy tábla csokit.

Neki van a legnagyobb szája a világon

Samantha Ramsdell 31 éves, Connecticutból, az Egyesült Államokból származik. Korábban társai kigúnyolták és megalázták. Mindezt a lenyűgöző szája miatt, amely nemcsak magas, hanem nagyon széles is.

Idővel kiderült, hogy Samantha ajkai teljesen egyediek. Olyannyira, hogy a 31 éves nő bekerült a Guinness Rekordok Könyvébe. Megérdemelt ilyen díjat? Nézd meg magad!

- Hirdetés -

Ha Samanthára nézünk, a „nagy mosoly” kifejezés új értelmet nyer. A szája 6,52 cm magas és 10 cm széles.

Samantha családjában senkinek sem volt ekkora szája. Bár eleinte gondot okozott számára jellegzetes megjelenése, idővel a nő megértette, hogy ajkának köszönhetően népszerűségre és pénzre tehet szert. Így is történt..

Samanthanak hűséges követői vannak a közösségi médiában. Több mint 1,7 millió követője van a TikTokon. Az olyan videók vonzzák a legnagyobb érdeklődést, mint amiben Samantha egy almát, egy narancsot, egy nagy sütit, egy csokit, egy hamburgert és… sok krumplit tesz a szájába.

- Hirdetés -

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!