Ő a legnagyobb hivatásos modell a világon. A méretei mindenkit sokkolnak – Ő viszont teljesen elégedett a testével.

- Hirdetés -

A modellvilágban erősen számít a súly. A világ legnagyobb modellje azonban bebizonyítja, hogy nem kell darázsderék ahhoz, hogy valaki karriert csináljon a kamerák előtt.

Mostanában egyre nagyobb divat a testpozitív mozgalom. A lényege, hogy fellépjen az irreális szépségideálok ellen. Az emberi test a korral változik, de még fiatalon is millió meg egy apró hibácska lehet, melyet egyesek minden áron próbálnak elrejteni. Ez nem feltétlenül jó dolog, ugyanis a hétköznapi ember számára úgy tűnnek az ilyen modellek, hogy teljesen tökéletesek és így a saját önképük, önbizalmuk sínyli meg mindezt.

Számtalan modell kimert állni a kamera elé smink nélkül. Posztolnak olyan képeket, melyeken striák, narancsbőr, pattanások és egyéb hibák láthatók, melyek bizonyítják, hogy ők is emberek.

- Hirdetés -

Tess Holliday egy 36 éves blogger. Ma professzionális plusz méretű modell.

Holliday népszerűsíthette saját mozgalmát az instagramon. Ennek lényege, hogy változtassunk a szépségideálon. Ezzel akarja bebizonyítani a nőknek, hogy a méret, súly, kor, bőrszín és egyéb jellemzők nem szabad, hogy befolyásolják önmaguk megítélését.

A januári Grammy-díjátadón viselt ruhája megosztotta a közvéleményt, de az ilyen dolgok csak arra jók, hogy felkapja őket az internet és népszerűséget generáljon.

- Hirdetés -

„Ez tökéletes példa arra a kirekesztésre, mellyel a kövér emberek küzdenek a divatvilágban. Soha nem tekintik őket divatosnak, fenomenálisnak. Az emberek kitaszítják őket. Miért kell, hogy valaki karcsú legyen ahhoz, hogy elfogadják. Ez az epres ruhával a legrosszabbul öltözött celeb listájára kerültem. De szerintem nem a ruhával volt a probléma. Ha egy karcsú modell viselte volna, akkor senkit nem zavarna.”

Tess-ről senki nem gondolta volna, hogy sikeres lesz a modellszakmában. 165 cm magas és 42-es BMI-vel rendelkezik. A méretei 124-124-132.

A 36 éves nő úgy gondolja, hogy már most sok ember szemléletét sikerült megváltoztatnia. Szerinte egy ilyen méretekkel bíró nő is lehet vonzó. Ezt több más ember is elismerte.

- Hirdetés -

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!