Újabb információk láttak napvilágot Berki halálával kapcsolatban…

Megosztás

- Hirdetés -

Rengeteg híresség készül tőle búcsút venni.

Az egész országot ledöbbentette a hír, hogy a megosztó celebünk, Berki Krisztián 41 évesen, május 6-án elhunyt.

kep 2022 05 25 215146257 Újabb információk láttak napvilágot Berki halálával kapcsolatban...

A rendőrség egyből közölte, hogy nem merült fel idegenkezűség gyanúja. A celeb halálát hirtelen szívmegállás okozta.

- Hirdetés -

Berki lánya talált a halott apjára. A celeb életét már nem lehetett megmenteni.

Berki Krisztiántól május 26-án, csütörtökön, 14.30-kor vesznek végső búcsút a Farkasréti temetőben. Berki Mazsi azt kérte a gyászolóktól, hogy mindenki fehér ruhába érkezzen, ezzel is teljesítve Krisztián egykori kívánságát.

kep 2022 05 25 215200637 Újabb információk láttak napvilágot Berki halálával kapcsolatban...

A Bors kint járt a helyszínen, ahol úgy tűnt minden rendben van a temető 31-es parcellájánál. Az amúgy is szép temetőnek, ez a legszebb része.

- Hirdetés -

A Bors készített egy fotót a helyszínről, amit IDE KATTINTVA lehet megtekinteni.

Több híresség is ott lesz a temetésen. Hajdú Péter kifejezetten jó viszonyt ápolt a celebbel.

„Nem találok szavakat! Maga voltál az erő, a kitartás és az akarat! Jó utat Barátom”

Egyesek szerint Berki megérezhette a bajt. A tragédia előtt néhány héttel gyökeres életmódváltásba kezdett. Magas vérnyomás és cukorbetegség kezdett kialakulni nála. Ezt vélhetőleg a testépítéshez használt szteroidok okozták. A Blikk által megkérdezett orvos szerint megelőzhető lett volna a baj, bizonyos gyógyszerekkel.

A menedzserek körében nagyon népszerű betegség, a magas vérnyomás engem is elért. Olyannyira, hogy a múlt héten voltam terheléses vizsgálaton kardiológusnál, egy éven belül immár másodszor, és vérvételen. Ezeket az eredményeket az endokrinológusommal kielemezzük közösen. Hat-nyolc hete teljesen más útra léptem, szeretnék a természetesség útján maradni, és ami gyógyszer nélkül kezelhető, azt kezelni

- Hirdetés -

-írta egy instagram bejegyzésben három héttel a halála előtt. Azt sem titkolta, hogy szteroidokat használt volna..

kep 2022 05 25 215216280 Újabb információk láttak napvilágot Berki halálával kapcsolatban...

Volt olyan korábban, hogy elment a libidóm, egy­általán nem kívántam a szexet (…). Méghozzá a szteroidok miatt, amiket akkor szedtem, amikor testépítőversenyeken indultam. Ezeket injekcióban adtam be magamnak popsiba és vállba” 

kep 2022 05 25 215229289 Újabb információk láttak napvilágot Berki halálával kapcsolatban...

köznyelvben csak szteroidoknak nevezett hormonok súlyos károkat okoznak a szervezetben. Hogy kinél mikor és milyen mérté­kűek ezek a mellékhatások, az egyénenként változó. Van, hogy az illető jó ideig észre sem veszi, a szervezete milyen károkat szenvedett el. A mellékvesehormon, a kortizol túlzott bevitele tönkreteszi a mellékvesét, de a szívre és a keringésre is hatással van. Magas vérnyomást, cukorbetegséget, impotenciát, sőt, szellemi leépülést okozhat – mondta a Blikknek dr. Kóczán István belgyógyász-kardiológus.

kep 2022 05 25 215242214 Újabb információk láttak napvilágot Berki halálával kapcsolatban...

Berki pont testmozgással kívánta leküzdeni a magas vérnyomást.

„Azok, akik magas vérnyomással küzdenek és gyógyszeres kezelést kapnak, tudják, ha egy gyógyszeres kezelés elindul, akkor lehet, hogy életük végéig gyógyszerrel kell majd magukat kezelni. Én ezt szeretném még megelőzni prevencióval, valamint azzal, hogy újra kardiózom. Rengeteg ismerősömnek segített az, hogy mielőtt gyógyszeres kezelést kaptak volna, naponta 20-30-40-50 percet kardióztak. Volt, akinek szívritmuszavara volt, vagy magas vérnyomása, és ezt beállította, úgyhogy közösen a gurummal, az endokrinológusommal és a kardio­lógusommal mindent megteszünk, hogy megússzam a gyógyszeres kezelést” 

 – mesélte korábban, az elhunyt celeb.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!