2022 augusztus 19 péntek
KezdőlapCelebChuck Norris feladta a karrierjét, hogy beteg feleségét gondozza - "Mindig is...

Chuck Norris feladta a karrierjét, hogy beteg feleségét gondozza – “Mindig is ő lesz számomra a legfontosabb…”

-

Chuck Norrist mindenki ismeri. Egy igazi ős-akciósztár, aki hatalmas népszerűségnek örvend szerte a világban. Sikeres karrierjének köszönhetően az erő szinonimájává vált, és rajongók milliót vonzotta a világ minden tájáról.

Fekete öves Tang Soo Do-ban, brazil jiu jitsuban és judóban

Alapított egy saját hibrid harcművészeti stílust is, amelnyek neve Chun Kuk Do

Ezen felül egy ötgyermekes apa is. Feleségével, Gena O’Kelley egykori modellel él. Több mint 22 éve vannak együtt. A mai napig totálisan szerelmes a feleségébe.

Nemrég a színész megosztott egy fotót kettőjükről az esküvőjük napján, és ezt írta: „22 évvel ezelőtt én lettem a világ legszerencsésebb férfija, amikor Genával összeházasodtunk. Boldog évfordulót gyönyörű feleségem! Nincsenek szavak, hogy leírjam az irántad érzett szeretetemet és elismerésemet. Köszönöm, hogy megosztottad velem az életedet. Hálát adok Istennek minden napért, amit együtt tölthetünk.”

Körülbelül egy évtizeddel ezelőtt azonban az életük fenekestül felfordult, amikor Gina komoly egészségügyi problémákkal szembesült. A házaspár elmondása szerint az egész azzal kezdődött, hogy Gena 2013-ban rutin MRI-vizsgálatra ment, és kapott egy injekciót, ami egy szokásos eljárás, mielőtt valaki MRI-vizsgálatot végez. Ez az úgynevezett kontrasztanyag volt. Nem sokkal később Gena elkezdett remegni és égő érzést tapasztalt. Állapotát nehéz volt diagnosztizálni, mivel maguknak sem volt orvosoknak fogalmuk, mi okozhatta ezt a szörnyű égő érzést.

Ahogy telt az idő, állapota csak romlott. A fájdalom átterjedt a bordáira, és légzési problémákat, izomgyengeséget és ízületi fájdalmat tapasztalt.

Mivel az orvosok nem tudták diagnosztizálni és megfelelően kezelni, Gina a saját kezébe vette a dolgokat, és alaposan megvizsgálta a tüneteit. Ezek a gadolínium-toxicitásnak nevezett állapothoz vezették.

„Az első szúrás után néhány órán belül úgy éreztem, hogy az egész testem lángokban áll – mintha savat engedtek volna át rajta. Az égés eleinte elszigetelt volt, de tovább terjedt… Öt hónapig csak feküdtem. Chuck mellettem aludt a kanapén, és soha nem hagyott el. Azért imádkoztam, hogy tovább nevelhessem a gyermekeim…” – magyarázta.

A betegséggel való küzdelem során odaadó férje mindig mellette állt. Chuck még a filmes karrierjét is otthagyta, hogy gondoskodhasson szerelméről.

„Feladtam a filmes karrieremet, hogy Genára koncentráljak. Az egész életem most arról szól, hogy életben tartsam” – mondta Chuck. 

A megpróbáltatások kezdete óta Gena és Chuck nyilvánosan bepereltek 11 egészségügyi céget az igazságszolgáltatás érdekében.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ezek is érdekelhetnek