2022 június 25 szombat
KezdőlapCelebConchita Wurst új külsejétől megfagyott a levegő - Új külsejével egy filmfesztiválon...

Conchita Wurst új külsejétől megfagyott a levegő – Új külsejével egy filmfesztiválon okozott hatalmas meglepetést

-

Conchita Wurst nem egyszer és nem kétszer lepett már meg minket a megjelenésével. Legelőször akkor találkozhattunk vele, mikor 2014-ben megnyerte Dániában az Eurovíziós dalfesztivált a Rise Like a Phoenix című dalával. Azért volt akkora meglepetés mindenki számára, mert sokan nem tudták eldönteni, hogy ő most nő vagy férfi. Aki nem emlékezne az ominózus megjelenésére annak elmondjuk, hogy Conchita egy földig érő arany estélyiben állt színpadra, hosszú már-már fekete haja loknikban hullott a vállára és arcát egy sötét szakáll ékesítette, mely megzavarta a legtöbb embert.

Később kiderült, hogy Conchita Wurst valódi neve Thomas Neuwirth, és 2006-ban már részt vett egy osztrák tehetségkutatóban. Néhány évvel az Eurovízió után új megjelenéssel sokkolta rajongóit. Akkoriban kifehérítette mind a haját, mind a szakállát mintha valami szent bölcs lenne. Ekkorra már egy férfiasabb vonalat képviselt, majd újra visszatért a nőies imidzséhez.

Elmagyarázta, hogy ez miért is van:

“A szakáll az egy kifejezési forma számomra, amivel sok mindent el lehet érni függetlenül attól, hogy ki vagy, vagy hogy nézel ki. Ha valaki szakállas nő akar lenni, azzal nincsen semmi baj hiszen nem árt senkinek. Tinédzserként küszködtem a diszkriminációval, ezért a “szakállas nőt” a tolerancia és az elfogadás szimbólumaként hoztam létre.”

Hozzátette, hogy amikor “Conchita Wurst” -ként jelent meg, akkor a női alakot használta, míg a hétköznapokban a férfit. 2018-ban nyomás hatására bejelentette, hogy HIV pozitív, valamint azt, hogy néhány éve már kezelteti a betegségét.

Bár egy ideje kissé csendes volt és nem igen hallottunk róla a médiában, ám biztosított, hogy ettől még aktívan tevékenykedett a zenei pályán. Továbbra is gyártotta a lemezeket valamint a kislemezeket, ám eddig egyetlen dal sem ért el olyan sikereket mint a Rise Like a Phoenix.

Nem is olyan régen tiszteletét tette Berlinben az Arise Grand Show táncbemutató premierjén. Jelmeze és megjelenése azonban mindenkit ledöbbentett. Ha csak a ruháját vesszük alapul, akkor el kell mondanunk, hogy az szemet gyönyörködtető darab volt. Ám mindenki azt figyelte, hogy testének jobb oldala fedetlen. Ebből az is kiderül, hogy a művész úgy döntött, visszatér a koromfekete hajához, amelyet ezúttal lófarokba kötött.

Egy másik fotón pedig az látszott, hogy borotválatlan hónaljjal és kócos szakállal pózol a kamerába.

Ti mit gondoltok új megjelenéséről?

Ezek is érdekelhetnek