2022 július 3 vasárnap
KezdőlapCelebCsilla drámai szavai: "Nem veszíthetem el Lacikát, mert akkor én..."

Csilla drámai szavai: “Nem veszíthetem el Lacikát, mert akkor én…”

-

L.L. Junior és volt felesége között pattanásig feszülnek az indulatok. Kisfiuk, Dávidka halála óta folyamatosan üzengetnek egymásnak. Junior a tragédia után magához vette idősebbik kisfiát, Lacikát, akinek ideiglenes hatályú elhelyezését is kérelmezte. Hopp Csilla számára ez még egy nagy megrázkódtatás volt, hiszen úgy érezte, elveszítette Lacikát is.

Csilla egy bejegyzést tett közzé közösségi oldalán, amelyet így kezdett: “Utolsó Szavaim”

“Dávid után úgy néz ki, hogy el fogom veszíteni Lacikát is, ami ha valóban megtörténik én nem tudom hogy fogok így tovább tudni élni. Még egy ilyen traumát nem bírok ki. Ő az egyetlen ezekben a nehéz pillanatokban, aki vigaszt, támogatást és megnyugvást hozhatna számomra, de az apja meg akar tőle fosztani. Kérlek NE TEDD EZT VELEM JUNIOR!!!!!! Ha elveszed tőlem Lacikát nem marad miért éljek!” – írta.

Csilla a tragédia óta érhető módon teljesen maga alatt van, a gyászszertartáson is többször majdnem elájult, úgy tűnik, hogy Lacika elvesztése valóban az utolsó csepp lenne a pohárban az édesanya számára. Junior még eddig nem kommentálta volt párja szavait.

Ezek is érdekelhetnek