2023 február 6 hétfő
KezdőlapCelebDarázscsípésbe halt bele a népszerű magyar rockzenész

Darázscsípésbe halt bele a népszerű magyar rockzenész

-

A zenész egy daráscsípés következtében került kómába, 13 napig küzdöttek az életéért, de hiába. Halálhírét a H-music Hungary jelentette be a Facebookon.

A Tales of Evening gitárosa, Ribarics Tamás napokig feküdt kómában, miután egy darázs megcsípte. A hírt egy ismerőse írta ki Facebookra, Riba nevében.

 “Kómába estem 07.10. napján 17:30 órakor. Egy kis darázs csípése miatt kerültem ebbe a szorult helyzetbe, hogy a testemet nem engedi szabadon valami sötét erő, nem tudok felébredni, beszélni, gitározni, zenélni”

kep 2022 07 24 121918222
Darázscsípésbe halt bele a népszerű magyar rockzenész

A H-music Hungary a Facebook oldalán jelentette be, hogy a gitáros elhunyt.

Ribarics Tamás a Tales Of Evening gitárosa a mai napon elhunyt. 13 napig küzdött, hogy legyőzze a darázscsípés következtében kialakult kritikus, kómás állapotot. Sajnos ma elvesztette a harcot.

kep 2022 07 24 121433808
Darázscsípésbe halt bele a népszerű magyar rockzenész

A család üzenetet írt Riba nevében…

Tudom, hogy több ezren szorítottatok nekem, imádkoztatok értem, és a mai napon 10:55-ig kerestem a kiutat testem sötét rabságából. Sajnos nem találtam meg a hozzátok visszavezető utat. Könnyezve, egyik kedvenc dalommal a fülemben elmentem örökre…

A zenekar többi tagja is szomorú üzenettel reagált.

Sajnos ma Ribarics Tamás, Riba elbúcsúzott tőlünk, örök, pótolhatatlan űrt hagyva maga mögött. Nincsenek szavak a történtekre.

Nyugodjon békében!

Ezek is érdekelhetnek