2022 november 28 hétfő
KezdőlapCelebDavid és Victoria Beckham elárulta a boldog házasság titkát - 22 éve...

David és Victoria Beckham elárulta a boldog házasság titkát – 22 éve kötötték össze életüket

-

Minden egyes párkapcsolatnak és házasságnak megvannak a maga hullámvölgyei. Nincs olyan, hogy valami csak jó vagy rossz, időközben jönnek a nehézségek, amikkel meg kell küzdeni. Még David és Victoria Beckham kapcsolatában is voltak rosszabb időszakok, de mindig átvészelték őket és most sokkal erősebb köztük a kötelék, mint valaha.

A pár 22 évvel ezelőtt vonult oltár elé és mondta ki a boldogító igent és azóta is hatalmas összhangban élnek gyermekeikkel együtt. Victoria a héten megosztott egy videót, amelyen a 10 éves Harperrel lányukkal együtt készítettek csokoládé bonbonokat. Miközben csinálták a csokoládés remekműveket, a Victoria és David flörtölni kezdett. Victoria megkérdezte férjét: “Apu, mit csinálsz?”, amire David így válaszolt: “Golyókat!” Victoria kuncogva kérdezte, most már a golyóidat is megtöltöd?” David erre azzal reflektált: “Igen, eléggé tele vannak.”

Legutóbbi, júliusi évfordulójukat ünnepelve a híres pár egy szívet melengető videót osztott meg, melyben az együtt töltött évekből készített montázst.

Amikor a 47 éves Victoriát a Good Morning America című műsorban a Daviddel való boldog kapcsolatának titkairól faggatták, azt válaszolta: “Mindig támogatjuk egymást. Ő egy hihetetlen édesapa. Mindig mellettem áll mind férfiként, mind a férjemként. Jól érezzük magunkat együtt.”

Elárulta, hogy akadtak hullámvölgyek a kapcsolatukban, többek között akkor is mikor David titkárnője, Rebecca Loos azt állította, hogy viszonya van a futballistával. A pár nem hagyta, hogy ez a koszos kis pletyka beárnyékolja a kapcsolatukat. 1999-es házasságkötésük óta mindvégig hűségesek voltak egymáshoz.

Beckhaméknek láthatóan van érzékük a szórakozáshoz, sőt élvezik is, ha megtréfálhatják egymást. A múlt hónapban Victoria azzal örvendeztette meg rajongóit, hogy megosztott egy képet Davidről, ahogy a fenekét mutogatja, miközben a floridai házuk medencéjében napozik.

Victoria megosztotta a felvételt az Instagramon, azt írva: “Boldog vasárnapot, szívesen látunk!”. David és Victoria mindenekelőtt annak tulajdonítják házastársi sikereiket, hogy minőségi időt töltenek együtt mind párként, mind családként.

“Mindig szakítunk időt egymásra, még akkor is, ha ez csak olyan hétköznapi dolgokat jelent, mint egy vacsora vagy egy kis edzés. Szerintem az a legfontosabb, hogy időt szakítsunk egymásra, még akkor is, ha sűrű az időbeosztásunk. Szeretünk a családunkkal is együtt lenni, főleg mivel ez manapság elég ritka. Így még különlegesebbé teszi azt a napot, mikor együtt vagyunk.” – mondta Victoria.

Gyakran töltenek időt a Cotswoldsban található csendes vidéki nyaralóhelyükön, ahol a 22 éves Brooklynnal, a 18 éves Romeoval, a 16 éves Cruzzal és a 10 éves Harperrel töltenek minőségi időt.

Idén nyáron a pár a két legfiatalabb gyermekét elrepítette egy festői nyaralásra az olaszországi Caprira, Victoria anyukájával és apukájával, Tonyval és Jackie-vel. Együtt élvezték a nagy családi étkezéseket, és megosztották a közös városnézésükről készült pillanatképeket.

“Mindig is szerencsés voltam, hogy erős családi egységem van, nemcsak Daviddel és a gyerekekkel, hanem a szüleimmel és David szüleivel is. A gyerekek mindig az első helyen állnak.” – mondta.

Bár a gyerekek az elsők, David és Victoria nem riad vissza attól, hogy nyilvános szeretetnyilvánítással hozzák zavarba családjukat. Victoria nemrég megosztott egy képet, amelyen a gyerekeik előtt smárol férjével miközben a családdal voltak.

22 év házasság után Beckhamék még mindig tudják, hogyan kell felhívni magukra a figyelmet feltűnő ruháikkal. A pár szinkronban lévő stílusáról híres. David a 22. házassági évfordulójuk megünneplésekor is “egyenruhában” voltak, amikor a pár egyforma öltönyben lépett ki a színpadra.

1999-ben például egyforma bőrruhát viseltek egy bulin. Mikor pedig a Dublin melletti Luttrellstown kastélyban kötötték össze az életüket, egymáshoz illő krém valamint aranyszínű ruhákat viseltek. A fogadáson mindketten lilában voltak.

Az évek során a párról készült képeket megosztva David a következőket írta: “22 évvel később, még mindig egyforma ruhákban vagyunk. Boldog évfordulót, nagyon szeretlek, és köszönöm, hogy nekem adtad a csodálatos gyerekeinket, hogy mindannyian ugyanazt viselhessük.”

Néhány képet is mellékelt, amelyeken az egész család egyforma pizsamában látható, megmutatva, hogy a Beckham-klán továbbra is szereti összehangolni a stílusát.

“Sokszor beszéltek arról, hogy hogy azért maradunk-e együtt, mert ez egy márka?! Természetesen nem. Azért maradunk együtt, mert szeretjük egymást, mert van 4 szép gyermekünk. A nehéz időszak is a családi élet része, de mindig kitartunk.”

Ezek is érdekelhetnek