2022 május 24 kedd
KezdőlapCelebDétár Enikő megmutatta magát smink nélkül. Így néz ki az 57 éves...

Détár Enikő megmutatta magát smink nélkül. Így néz ki az 57 éves színésznő, ha nincs kifestve

-

A celebek a színpadon, tévében mindig jól néznek ki. Szép ruha, igényes smink. Egy televíziós hírességnek jól kell kinézni. Az a jó, ha valamelyest példát mutatnak nekünk. Ellophatunk egy sminktippet, egy öltözködési stílust, hiszen honnan máshonnan vennénk az ötleteket.

A példamutatáshoz az is hozzátartozik, hogy tisztában legyünk a valósággal. Ők is emberek és nem a legújabb divatikon márkás szettjében kecmereg ki az ágyból és főzi le álmosan magának a kávét. Több híresség is van, akik bevállalják a teljesen hétköznapi “arcukat” smink nélkül.

Lilu Makeup/Down című Youtube-sorozatában legutóbb Détár Enikő kapott helyet. Az 57 éves nőnek még mindig van önbizalma, ugyanakkor önkritikája is. Ahol csak lehet, próbálja a legjobb formáját hozni, de azt vallja, hogy egy színésznőnek is lehet jobb vagy rosszabb napja.

Egyáltalán nem félt megmutatni magát smink nélkül. Persze ez nem volt mindig így. Fiatalon még kínosan érezte magát, ha úgy kellett mások előtt megjelenni, hogy nem volt kisminkelve vagy nem öltözhetett alkalomhoz illően. Sokszor érezte, hogy susmorognak a háta mögött az emberek.

“Előző este szerepeltem egy tévéműsorban, és a két pénztáros hölgy odaszólt egymásnak: “te láttad ezt? Hát, mit tesz az a kis smink!” Akkor ez még fájt, de ahogy múltak az évek, azt gondoltam, így vagyok ember.” – mesélte.

Nem szereti ha egy róla készült fotót megmanipulálnak photoshoppal. Szerinte a legtöbbször túl sokat fiatalítanak az arcán. Úgy nevezi, hogy “csecsemőre retusálják.”

A színésznő 1984 és 2014 között Rékasi Károly felesége volt. Azóta elváltak és egy tíz évvel fiatalabb emberrel jár együtt. Állítása szerint rendkívül boldogok.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ezek is érdekelhetnek